OFICIAL: Paul di Resta, pilot de rezerva la Force India

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.02.2010
Force India a confirmat oficial ca scotianul Paul di Resta va fi pilotul de teste si de rezerva al echipei in sezonul 2010.

Force India si-a definitivat marti linia de piloti cu care spera sa inregistreze noi progrese in Formula 1 in sezonul urmator.

In urma testelor realizate pentru echipa la inceputul lunii decembrie, Paul di Resta a obtinut postul de pilot de teste si de rezerva. Scotianul in varsta de 23 de ani va fi prezent la toate Marile Premii din anul 2010 si va pilota monopostul VJM03 in anumite sesiuni de antrenamente din zilele de vineri.

Force India spera astfel sa il pregateasca pe di Resta in perspectiva unui loc de pilot titular in sezonul 2011, cu atat mai mult cu cat testele din timpul sezonului sunt interzise. In paralel cu programul din Formula 1, scotianul va concura si in Campionatul German de Turisme (DTM), la fel ca si anul trecut.

Pilotii titulari ai echipei Force India pentru sezonul 2010 sunt Adrian Sutil si Vitantonio Liuzzi.

Via | Force India

Comentarii (1)

  • parere
    Ferrari e mai rapida decat Mclaren ca viteza de varf, dar ritmul pe care il reuseste Lewis in regim de cursa pare foarte bun ruland 26 de tururi consecutive intre 1:12-1:13. Massa a reusit aceasi timpi inainte de pranz cand a facut 12 tururi consecutive. Avantaj totusi Ferrari la ora actuala, dar nu atat de mare cat ma asteptam ieri dupa timpii lui Paffet.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru