OFICIAL: Senna va pilota pentru Renault în locul lui Heidfeld

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.08.2011
Renault a confirmat oficial că Bruno Senna îl va înlocui pe Nick Heidfeld în cadrul echipei cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei din acest weekend.

Informaţiile dezvăluite de fostul şef de echipă Eddie Jordan încă de la începutul acestei săptămâni au devenit realitate: Renault a renunţat la serviciile lui Nick Heidfeld în urma rezultatelor dezamăgitoare, iar noul coechipier al lui Vitaly Petrov este Bruno Senna, unul dintre piloţii de rezervă ai team-ului anglo-francez.

"Renault este încântată să anunţe că Bruno Senna va concura alături de Vitaly Petrov în Marele Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps din acest weekend. Bruno va fi prezent în conferinţa de presă a FIA de joi de la ora 16:00 (n.r - ora României). Un comunicat de presă cu mai multe detalii despre acest subiect va fi publicat joi dimineaţă", precizează Renault într-un comunicat de presă.

Senna a fost confirmat doar pentru cursa de la Spa-Francorchamps, ceea ce amplifică speculaţiile privind intenţia celor de la Renault de a-l readuce pe Romain Grosjean în Formula 1 începând cu Marele Premiu al statului Singapore, după ce francezul va încheia campania din GP2 la Monza prin cucerirea campionatului. Nepotul regretatului Ayrton Senna a concurat ultima oară în Formula 1 la Marele Premiu din Abu Dhabi pentru Hispania Racing.

În urma deciziei Renault, este foarte posibil ca Marele Premiu al Ungariei să rămână ultima cursă în Formula 1 pentru Heidfeld, care are şanse minime să-şi găsească un nou angajament pentru anul viitor.

Germanul a revenit cu noroc în Marele Circ în 2011 ca înlocuitor pentru Robert Kubica, accidentat grav într-un raliu din Italia.

Via | Renault

Comentarii (4)

  • Super....de cand asteptam sa-l vad pe Senna la Renault intr-o cursa.
    3 3
  • o cursa e prea putin... bruno a fost vicecampion GP2 in sezonul de debut. grosjean nu a reusit asta...
    4 1
  • janick
    Renault...
    ...si-a facut-o ca mana lui (a cui?)! Curand, n-o sa faca rezultate! Rau pentru Heidfeld!!
    0 0
  • @Heidfeld
    Se pare ca Heidfeld nu prea este atractiv pt sponsori, lucru pe care Renault n-a vrut sa-l ignore
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru