OFICIAL: Theissen a parasit echipa Sauber

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 30.11.2009
BMW a confirmat ca Mario Theissen va ramane directorul departamentului de motorsport al constructorului german dupa ce acesta a parasit echipa Sauber.

BMW a anuntat vineri ca a vandut echipa de Formula 1 fostului proprietar Peter Sauber, dupa ce intelegerea initiala cu compania de investitii Qadbak a esuat din cauza nerespectarii acordului financiar.

Odata cu aceasta tranzactie a fost clarificat si viitorul lui Mario Theissen, directorul departamentului de motorsport al companiei germane. Acesta a afirmat in mai multe randuri ca va lua o decizie in privinta implicarii sale in Formula 1 dupa ce viitorul echipei de la Hinwil va fi asigurat, iar un purtator de cuvant al BMW a confirmat luni ca Theissen a parasit Sauber.

"Theissen ramane cu BMW. Nu va fi implicat la Sauber. Dupa ce BMW a anuntat retragerea din Formula 1, a depins numai de Theissen, iar el a spus ca va ramane ca director al departamentului de motorsport", a declarat un purtator de cuvant al BMW pentru agentia de presa Reuters.

Theissen a fost seful echipei BMW-Sauber inca de la fondarea acesteia in 2005, ramanand in functie pana cand constructorul german s-a retras din Formula 1.

Via | Reuters

Taguri: BMW, Sauber, Theissen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru