Paddy Lowe, responsabil de dezvoltarea actualului monopost Mercedes

de Daniel Popescu
Marti, 02.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes l-a instruit pe Paddy Lowe să se ocupe exclusiv de dezvoltarea monopostului din acest sezon, în timp ce Aldo Costa are în responsabilitate monopostul de anul viitor.

Esential 2 este locul ocupat de Mercedes in clasamentul constructorilor dupa victoria din Anglia
Mercedes a stabilit recent modul în care va gestiona programul pentru dezvoltarea monopostului de anul viitor în paralel cu îmbunătăţirea constantului a actualului monopost.

Impulsionat de victoria obţinută de Nico Rosberg la Silverstone, şeful Ross Brawn l-a desemnat pe noul director tehnic executiv Paddy Lowe să continue munca de dezvoltare a monopostului din acest sezon. În paralel, Aldo Costa a primit misiunea de a-şi concetra toate resursele pe dezvoltarea monopostului din sezonul 2014, atunci când vor debuta noile motoare turbo V6 de 1.6 litri.

"Unul dintre lucrurile pe care i le-am spus lui Lowe este să-şi concentreze cea mai mare parte a atenţiei pe acest monopost. Evident, trebuie să ştie ce se întâmpla cu celălalt monopost aflat sub dezvoltarea lui Costa, dar vom forţa cu acest monopost.

Este ceva uşor pentru Lowe. Vom judeca resursele pe care le avem în următoarele şase luni, dar la Silverstone am făcut un pas bun înainte", a declarat britanicul citat de publicaţia Autosport.

În plus, Brawn consideră că Mercedes a remediat în bună măsură problemele cu degradarea pneurilor spate în regim de cursă, după ce Rosberg a fost capabil să rămână pe primele poziţii pe tot parcursul cursei.

"În acest weekend am luptat cu Red Bull, dar trebuie să facem un nou pas înainte pentru că am fost puţin defensivi. Am efectuat multe schimbări pentru monopost despre care credem că sunt semnificative, dar trebuie să aşteptăm", a mai precizat el.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • Inca un test de 1000km si ati rezolvat-o de tot cu degradarea. Ce mai conteaza regulamentul. O sa va fie interzis inca un viitor test pentru tinerii piloti. Si?
    12 10
  • @moi da dar nu uita ca acuma se schimba balantele ca nu vor testa tinerii la Silverstone .Daca o iei asa cei de la RBR au incalcat regulamentu de multe ori si nu au patit nimic
    11 1
  • "Brawn consideră că Mercedes a remediat în bună măsură problemele cu degradarea pneurilor spate în regim de cursă" , asa ceva nu se putea anul trecut cand era Shumi.
    11 2
  • BALATESCU
    EU ZIC CA-I MINA LUI PADDZ LOWE CU DEGRADAREA PNEURILOR OMUL ASTA STIE MULTE !!!!!!!!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru