Perez: "Accidentul de la Monaco m-a tras înapoi"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.09.2011
Sergio Perez a admis că accidentul suferit în calificările de la Monaco l-a împiedicat să continue forma bună pe care o arătase în prima parte a sezonului.

Aflat la primul său sezon în Formula 1, Sergio Perez a obţinut rezultate propmitoare în prima parte a sezonului, însă a suferit un grav accident în calificările pentru Marele Premiu al statului Monaco, când s-a izbit din lateral de glisierele de protecţie de pe marginea circuitului.

Ulterior, mexicanul a absentat în cursele de la Monaco şi Canada, iar după revenirea în cockpit a obţinut o singură clasare în puncte. El a admis că accidentul l-a afectat negativ.

"Accidentul m-a aruncat înapoi foarte mult. Am pierdut momentul şi mi-a luat ceva timp pentru a reveni la nivelul normal de performanţă. La revenire nu am fost îngrijorat, cu excepţia celor două curse în care a trebuit să recuperez. Sauber este o echipă foarte bună pentru un debutant, iar sprijinul pe care îl am este grozav", a precizat el.

Sauber a confirmat anterior ca Perez va rămâne la echipă şi în sezonul 2012 alături de actualul său coechipier, Kamui Kobayashi.

Via | GMM

Taguri: Perez, Sauber

Comentarii (4)

  • l-a batut pe Kobayashi demulte ori, mai ales in calificari... Perez e un pilot cu viitor...
    2 0
  • "demulte" da...dar mai bine "de multe"
    1 0
  • okay istetule omonim... o sa cumpar o tastatura noua!
    0 1
  • @dany & dany
    nu va mai certati
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru