Perez dezvăluie că Gutierrez va fi noul pilot al echipei Sauber

de Daniel Popescu
Vineri, 23.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez a dezvăluit că Esteban Gutierrez a semnat deja un contract cu Sauber pentru 2013, deşi echipa elveţiană nu a făcut încă un anunţ oficial pe acest subiect.

Sauber a dezvaluit joi la Interlagos că va anunţa numele coechipierului lui Nico Hulkenberg pentru sezonul 2013 al Formulei 1 cel târziu la câteva ore după Marele Premiu al Braziliei, Esteban Gutierrez şi Kamui Kobayashi fiind creditaţi cu cele mai mari şanse.

Totuşi, Sergio Perez, care va părăsi echipă după ce a semnat un contract cu McLaren, a dezvăluit că Gutierrez va fi înlocuitorul lui Kobayashi. Perez şi Gutierrez sunt sprijiniţi de grupul de telecomunicaţii Telmex, astfel că nu este o surpriză că primul a aflat deja această informaţie.

"Monopostul Sauber va fi puternic pentru că regulamentul nu se schimbă prea mult, iar echipa are un pilot bun şi experimentat în Hulkenberg, iar acesta va avea un coechipier puternic în Gutierrez", a declarat el.

Urmareste Automarket
Întrebat dacă prin această declaraţie afirmă că Gutierrez a semnat deja contractul cu Sauber, Perez a început să râdă şi a replicat.

"Aşteptăm un anunţ".

Între timp, Kobayashi a lăsat să se înţeleagă că informaţia se va confirma, după ce a precizat că nu are nicio idee despre anunţul pe care Sauber urmează să-l facă la finalul cursei din Brazilia."În acest moment cred că este foarte dificil să spun ceva despre viitor. Dacă spun prea mult nu are niciun sens pentru ei să anunţe ceva. Cineva a spus că Sauber va anunţa în acest weekend, dar nu ştiu. În acest moment nu pot spune nimic şi nu ştiu ce vor să anunţe", a precizat japonezul.

Via Autosport, Autosport

Comentarii (2)

  • Stie mai multe asta decat Sauber
    0 1
  • Ha, le-a fortat nitel mana Perez cu declaratia asta...i-a facut intrarea mai rapid in scena conationalului sau.

    Asadar, Hulkenberg+Gutierrez pentru Sauber. Suna binisor.

    Singurul lucru pe care-l mai sper de la ei anul viitor e sa isi faca si ei odata o vopsea mai de Doamne-ajuta pe monopostul ala. Culorile de anul asta mi s-au parut extrem de anoste. Plictisul dus la extrem.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru