Perez: "Ferrari mă poate ajuta să devin campion mondial"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.01.2012
Sergio Perez speră să devină campion mondial în Formula 1 şi consideră că Ferrari este una dintre echipele care îi poate oferi această oportunitate.

Sergio Perez este una dintre tinerele speranţe ale Formulei 1 şi, chiar dacă nu a impresionat în sezonul de debut la Sauber, a demonstrat că îşi merită locul pe grila de start.

Mexicanul, al cărui program în Formula 1 este sprijinit de compania de telecomunicaţii Telmex deţinută de Carlos Slim, face parte din cadrul Academiei de Piloţi Ferrari, fiind nominalizat recent de Luca di Montezemolo drept unul dintre potenţialii viitori piloţi ai Scuderiei.

Perez admite că ambiţia sa în Marele Circ este să devină campion mondial, însă evită să comenteze posibilitatea de a-l înlocui pe Felipe Massa la Ferrari în sezonul 2013.

"În Formula 1 am o mare mândrie: vreau să devin campion mondial şi cred că Ferrari poate fi echipa care să-mi ofere şansa să devin campion mondial. Nu cred că mă lupt cu Massa să-i iau locul. Massa este un pilot bun şi de aceea este la Ferrari. Eu sunt la Sauber şi sunt la începutul carierei. Aşa cum am spus, vreau să devin campion mondial.

Dacă Ferrari este o opţiune bună, atunci cine ştie? Dar sunt fericit la Sauber şi acum mă gândesc doar la prezent", a declarat mexicanul pentru publicaţia Autosport.

Via | Autosport Plus (necesită înregistrare)

Taguri: Ferrari, Perez, Sauber

Comentarii (3)

  • BackonYou
    P
    Nu vad asta atata timp cand este Alonso, si inca trage de echipa sa fie competitiva.
    4 2
  • Mozemolo
    Perez
    inca nu i s-a uscat laptele de pe barba si vrea la FRR... hha!..
    0 7
  • Sepuku
    samantana
    Hai, lasa-ma! gasesti iaurturi de calitate pentru toate categoriile: imbecili, mama tinere, proxeneti... Iti recomand Iaurtul anit SMURD numit piciucu
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru