Perez, în vizită la Ferrari după performanţa de la Monza

de Daniel Popescu
Marti, 11.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Speculaţiile privind transferul lui Sergio Perez la Ferrari au luat amploare după ce Scuderia a anunţat marţi că mexicanul este la Maranello pentru a-şi îndeplini obligaţiile în Academia de Piloţi.

La numai două zile după locul doi obţinut în Marele Premiu al Italiei la capătul unei reveniri spectaculoase de pe poziţia a 12-a a grilei de start, Sergio Perez s-a deplasat la sediul Scuderiei Ferrari de la Maranello pentru a-şi îndeplini sarcinile în cadrul Academiei de Piloţi Ferrari al cărei membru este de mai mult timp.

Informaţia a fost confirmată chiar de Ferrari în contextul în care speculaţiile privind semnarea unui contract cu pilotul mexican ca înlocuitor pentru Felipe Massa au luat amploare.

Urmareste Automarket
"Unul dintre cei care se va obişnui cu împrejurimile Departamentului Sportiv va fi Sergio Perez, care va face o vizită la Maranello conform unei întâlniri care a fost planificată cu multe luni în urmă ca parte a programului său în Academia de Piloţi Ferrari.
Joi şi vineri va fi rândul lui Massa să continue dezvoltarea virtuală a monopostului F2012"
, precizează Ferrari într-un comunicat de presă.

De asemenea, Ferrari a confirmat că şeful Stefano Domenicali a avut luni dimineaţă o întâlnire cu preşedintele Luca di Montezemolo, fără însă să precizeze dacă cei doi au discutat despre numele coechipierului lui Alonso pentru sezonul 2012.

Via Ferrari

Comentarii (1)

  • @d.popescu
    ferrari F2013
    si sezonul 2013
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru