Perez: "Mă simt perfect pentru cursa de la Valencia"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.06.2011
Sergio Perez a dezvăluit că este perfect pregătit să concureze în Marele Premiu al Europei de la finalul săptămânii viitoare.

În urma unui grav accident suferit în calificări, Sergio Perez nu a putut concura în Marele Premiu al statului Monaco, însă a revenit pe circuit cu ocazia antrenamentelor din Canada.

Totuşi, mexicanul nu s-a simţit bine şi a preferat să-i cedeze locul în cockpit veteranului Pedro de la Rosa, care a terminat cursa pe locul 12. Pilotul echipei Sauber a anunţat însă vineri că se simte în cea mai bună formă fizică pentru a concura pe circuitul de la Valencia la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Am zburat acasă de la Montreal, am revenit în Mexic pentru a petrece timpul cu pregătirea pentru următoarea cursă şi m-am antrenat împreună cu fizioterapeutul nostru. Mă simt perfect şi aştept cu nerăbdare să concurez în Valencia. Fără niciun dubiu, este un avantaj că cunosc bine circuitul. În 2009 am fost pe podium după ambele curse de GP2, iar anul trecut am obţinut pole position-ul", a declarat mexicanul în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al Europei.

În cazul în care va deveni totuşi indisponibil, Sauber îl are ca rezervă pe de la Rosa, şi nu pe Esteban Guttierez, pilotul de teste al elveţienilor.

Via | Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru