Perez: "Nu-mi este teamă să concurez cu Alonso la Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 17.10.2011
Sergio Perez a admis că doreşte să concureze în 2013 pentru o echipă de talia Scuderiei Ferrari, chiar dacă ar înseamnă să devină coechipierul lui Fernando Alonso.

Scuderia Ferrari a început deja să caute soluţii pentru înlocuirea lui Felipe Massa în perspectiva sezonului 2013, iar printre numele cele mai vehiculate se afla Sergio Perez şi Jules Bianchi.

Primul dintre ei este considerat favorit după evoluţiile bune din acest an de la Sauber, iar mexicanul va continua colaboarea cu echipa elevetiană şi anul viitor. Acesta admite însă că obiectivul său este să facă pasul spre o echipă de top în 2013, Ferrari fiind implicit una dintre opţiunile sale.

"Am un contract cu Sauber pentru anul viitor şi trebuie să fac o treabă foarte bună pentru a ajunge la o echipă precum Ferrari. Este obiectivul meu să devin campion mondial şi să fiu cu o echipă care să-mi permită să fac asta, aşa cum este Ferrari."

"Sunt motivat şi nu-mi este teamă (n.r - de Fernando Alonso). Pentru mine, Fernando este cel mai bun pilot de pe grila de start şi ar fi foarte bine pentru mine să pilotez alături de el în al treilea meu sezon în Formula 1.

Aş putea învăţa multe de la el şi aş putea deveni mai bun ca pilot", a declarat Perez pentru publicaţia spaniolă AS.

Via | YallaF1

Taguri: Perez, Sauber

Comentarii (13)

  • Nu mi se pare neaparat potrivit pentru Ferrari.Ar trebui sa fie un pilot gata sa intreaca performantele lui Massa si nu cred ca Perez ar reusi sa o faca,insa..cine stie.Cum a zis si el,depinde de ce face la anul.
    7 5
  • s-ar putea
    Baiatul e capabil de performante bune. La inceputul sezonului mi se parea un pilot de pluton dar iata ca este rapid si il cam eclipseaza pe mult laudatul Koba. Unde mai pui ca are doar 21 de ani....Ar fi o alegere buna pt Ferrari.
    8 4
  • Marius
    Un pilot foarte talentat, inteligent.Categoric merita un loc la Ferrari.
    5 3
  • Ferrari are nevoie de un om care sa munceasca la fel de mult ca Alonso
    10 1
  • perez
    daca la ferrari va fi nr 2 ,atunci mai bine ar sta la sauber...... unde il cam bate pe japonez decat ..........................
    3 6
  • @Perez
    Daca va fi in stare sa creasca constant si sa nu sa se plafoneze, ar avea sanse bune. Pentru ca desi a impresionat anul acesta, nu cred ca este inca la nivelul pilotilor cu experienta. Deci mai are inca mult de muncit pana a fi luat serios in seama
    5 2
  • Mi se pare normal sa fie numarul 2..asta e si scopul,sa invete de la cei mai buni,sa se formeze,apoi sa faca performanta.
    7 1
  • Perez
    Eu nu vad unde il bate pe Koba, are japonezul dublul punctelor sale, 27 fata de cele 13 ale mexicanului.
    3 1
  • @Perez
    Daca Ferrari rueseste sa construiasca masina de campion pentru 2010, perz este exact ce au nevoie. Un pilottanar cu o masina buan prinde aripi ... plus ca ar fi locotonentul perfect pentru Alonso, tanar, rapid si fara fite
    3 2
  • completare
    sezonul 2012, scuzati dislexia din comment :P
    2 2
  • Andrei
    @iulianimi
    Saracul Iulianimi cam atata poate, la fiecare articol despre Ferrari o da cu jigniri. Saracul de el, tot incearca sa il jigneasca pe Alonso dar tot ce reuseste este sa se faca de ras.

    Este chiar rau pentru Perez sa fie numarul 2 la Ferrari, pentru ca vorba aia, nu este un salariu mai mare, o echipa mai puternica, si o ocazie de a invata de la un coechipier cu mai multa experienta. Nu asta sunt lucruri rele, mai bine sta la Sauber, unde invata si piloteaza alaturi de Koba. Ce prosti sunt pilotii care vor sa ajunga la Ferrari, in loc sa-si doreasca sa ajunga la o echipa mai buna mai bine se duc in GP 3 si fac spectacol acolo.

    Prostia unora ca baiatul asta Iulianimi.... nu face decat sa-ti fie mila de personaje ca el.
    5 2
  • de ce nu, sa vina
    intotdeauna exista motivatie pentru un nou inceput. perez e bun si e de perspectiva. ferrari reprezinta un nou inceput. totul depinde de cei de la scuderie care vor hotari daca merg cu massa sau il schimba.
    3 0
  • Scuderia in cautare de manji
    Ferrari este Ferrari. Ma uit la Formula 1 din '91, sau ceva de genu, si de cand a venit Schumacher la Ferrari, pana in momentul in care a revenit la Mercedes, tot cu ei am tinut. Si sunt echipa cea mai titrata din Marele Circ, deci avem asteptari de la ei. Pe Alonso nu l-am gustat niciodata, dar omul lucreaza, isi merita locul la Ferrari, are talent. Astfel, mergand pe aceeasi idee, Ferrari are nevoie de un pilot care sa puna umarul alaturi de Alonso, iar eu intotdeauna am vazut un astfel de pilot in persoana lui Kubica. Si mai sunt altii, care se pot forma intr-o echipa cu traditie, care au ce invata de la un pilot ca Alonso, fie ca este vorba de Perez, sau de altul. Ce este cert e ca Massa nu are ce cauta la Ferrari. Nu e un pilot rau, dar nu are stofa de Ferrari.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru