Perez: "Să câştig o cursă de F1 ar fi un vis devenit realitate"

de Daniel Popescu
Vineri, 03.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez spune că ar fi încântat să câştige o cursă în a doua jumătate a sezonului, în timp ce coechipierul Kamui Kobayashi speră să termine pentru prima oară pe podium.

Esential 2 podiumuri a obtinut Perez in sezonul 2012
Sauber a avut parte de un parcurs oscilant în prima parte a sezonului, întrucât elveţienii au reuşit atât să obţină podiumuri, cât şi să încheie curse fără niciun punct. Sergio Perez a urcat pe podiumul de premiere în Malaysia şi Canada, însă a avut nu mai puţin de şase curse în care nu a câştigat niciun punct.

Pentru a doua jumătate a anului, mexicanul admite că obţinerea unei victorii ar reprezenta un vis devenit realitate, însă consideră că Sauber îi poate oferi un monopost suficient de bun pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

"Trebuie să fim mai eficienţi şi vreau să contribui la asta. Nu este vorba că rezultatele noastre nu sunt consistente, dar lucrurile nu au mers întotdeauna bine şi uneori am avut ghinion. Trebuie să facem ca totul să meargă bine şi să obţinem tot ce este mai bun. Monopostul este rapid, iar pentru mine prima victorie ar fi un vis devenit realitate", a declarat el pentru site-ul oficial al echipei Sauber.

Coechipierul său Kamui Kobayashi şi-a trecut în palmares un loc patru la Hockenheim şi a acumulat în total 33 de puncte, cu 14 mai puţine decât Perez.

Japonezul şi-a stabilit ca obiectiv ocuparea unui loc pe podiumul de premiere în una dintre ultimele nouă curse ale sezonului care va fi reluat în luna septembrie.

"Pe de o parte, vreau să obţin primul meu podium în Formula 1, pentru că simt că putem face asta cu acest monopost, iar pe de altă parte trebuie să ne concentrăm pe poziţia din clasamentul constructorilor şi să câştigăm puncte cu regularitate", a precizat el.

Via Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru