Perez susține că negocierile pentru sezonul 2021 progresează bine: Haas este una dintre puținele opțiuni

de Daniel Popescu
Joi, 01.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez susține că negocierile pentru semnarea unui contract pentru sezonul 2021 decurg bine, în contextul în care una dintre puținele sale opțiuni este Haas, care are însă o listă cu 10 potențiali piloți.

Sergio Perez se află în postura de a căuta un loc pe grila de start a Formulei 1 pentru sezonul 2021 după ce Racing Point a decis să rupă unilateral contractul său pentru a-l aduce pe Sebastian Vettel.

Alfa Romeo și Haas sunt singurele echipe care nu și-au definitivat încă linia de piloți pentru anul viitor, iar Perez susține enigmatic că negocierile decurg bine.

"Nimic nu este încă semnat, dar cu siguranță există progrese și vom vedea ce se întâmplă în următoarele săptămâni. Nimeni nu se grăbește, nici echipele, nici eu, așa că vom aștepta", a declarat mexicanul.

Haas a confirmat discuțiile cu Perez prin intermediul șefului Gunther Steiner, care susține însă că nu a luat încă nicio decizie, mai ales în contextul unor speculații că are o listă cu nu mai puțin de 10 potențiali piloți. Printre ei figurează și actualii piloți ai echipei, Romain Grosjean și Kevin Magnussen.

"Cu siguranță, Perez este un pilot bun și nu am îndoieli în această privință.

Dar este cea mai bună alegere pe termen mediu și lung? Nu știu. Despre asta discutam, așa că nu este o decizie ușoară", a explicat Steiner.

Pe de altă parte, Alfa Romeo ar putea reprezenta de asemenea o oportunitate, însă echipa are legături strânse cu Ferrari, care ar putea impune cel puțin un pilot pentru sezonul 2021.

De altfel, Mick Schumacher, fiul ui Michael Schumacher și membru în Academia de Piloți Ferrari, va debuta în Formula 1 pentru Alfa Romeo în cadrul antrenamentelor de la Nurburgring de la sfârșitul săptămânii viitoare.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • Formula Europa
    Perez nu trebuie sa semneze cu Haas. Haas este o echipa mediocra potrivita pentru vettel, Grosjean, Magnussen, Giovinazzi etc. . Perez merita un loc la o echipa de top si daca nu-l obtine prefer sa se retraga.
    8 6
  • Robert
    Perez semnează cu hașiș și Hamilton își va prelungi contractul cu Mercedes și va lua și titlul anul asta și va câștiga și în Germania că nu o sa mai ai a penalizari
    5 18
  • Costel
    De ce nu la Red Bull?Adica,daca Red Bull se decide ca vrea sa lupte pentru titlul comnstructorilor are nevoie sa ia puncte in locurile fruntase cu ambele masini.Pilotii actuali ies din discutie.Albon clar nu isi face treaba,iar Gasly de asemenea,iar lui Marko nu ii place fata lui Kvyat pentru a ii mai da o sansa.Asa dar Perez este perfect,inafara de el,Hamilton,Leclerc,Ricciardo,Alonso si Bottas,orice alt pilot va arata ca un idiot langa Max,va fi exectiv distrus,terminat,rupt pe genunci.Efectiv nu au alta varianta,punctele inseamna bani.iar Perez ar fi de vis acolo,chiar merita dupa atitia ani in care nu a avut cu ce.
    13 5
  • Jony Memonik
    Nu mor caii cand vor cainii...
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru