Perez susţine că va rămâne la Sauber până la sfârşitul sezonului

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.03.2012
Sergio Perez insistă că nu îl va inllocui pe Felipe Massa la Ferrari, întrucât vrea să rămână la Sauber până la sfârşitul sezonului.

Speculaţiile cu privire la înlocuirea lui Felipe Massa cu Sergio Perez au luat amploare după Marele Premiu al Malaysiei, în care mexicanul a terminat pe locul doi şi a fost foarte aproape să-l atace pe Fernando Alonso pentru a obţine o victorie istorică.

Unele surse afirmă că Ferrari analizează inclusiv posibilitatea de a-l angaja pe Perez chiar de la Marele Premiu al Chinei din 15 aprilie, însă mexicanul a negat această soluţie şi susţine că va concura pentru Sauber până la finalul acestui sezon.

"Angajamentul meu este cu echipa mea, cu Sauber. Este abia a doua cursă a sezonului şi mai este mult până departe, aşa că trebuie să continuăm să îmbunătăţim monopostul, în special pentru că suntem o echipă mică. Ceilalţi pot să îmbunătăţească mai mult monoposturile, aşa că este important să rămânem concentraţi. Evident, sunt doar zvonuri, dar nu, voi rămâne cu Sauber pentru tot sezonul", a declarat el.

Aflat sub un val de critici din cauza rezultatelor modeste din ultima perioadă, Massa este aparat chiar de coechipierul său, care afirmă că brazilianul a fost competitiv în Malaysia, în ciuda faptului că a terminat la aproape un tur în urma spaniolului.

"În acest moment, suntem o echipă foarte puternică cu Massa, o echipă foarte unită şi nu văd nicio posibilitate să nu concurez alături de Massa, deoarece cred că suntem o echipă puternică.

Cred că a avut câteva probleme în Australia, dar aici a fost competitiv după ce a schimbat câteva lucruri la monopost. În calificări a fost pe locul 12, iar când s-a întrerupt cursa era deja pe locul opt, aşa că într-o cursă normală cred că eu şi Massa trebuie să fim pe podium împreună, atunci când monopostul se îmbunătăţeşte. Acesta este obiectivul pentru restul sezonului", a precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (10)

  • hi
    se apara musca de alonso daca vine asta io da
    2 8
  • Perez
    sincer nici nu cred ca are rost sa vina in timpul anului sa nu uitam ce sa intamplat cu ferrari dupa accidentul lui massa,ok badoer nu e pilot mare dar cat de cat luca cunostea masina si tot pe ultimele locuri a fost iar dupa trecerea lui fisichela la ferrari tot in timpul sezonului nu prea a putut nici el face mare lucru din cauza ca nu cunostea masina.asa ca nu cred ca are mare rost sa vina acuma perez,desi poate ca ar fii mai bun decat massa dar pe cand ar incepe sa progreseze se termina sezonul.Go Perez go
    6 1
  • Ferrari
    Ferrari au un favorit, mai au nevoie de cineva care sa-l ajute.
    Chiar daca pleaca la Ferrari ii va face o favoare lui Alonso.
    3 1
  • tot asa a mers si la McLaren in postura de favorit. Dar dupa ce i-a dat-o Hamy, s-a dus favoritismul inchipuit.
    Tot asa si ferrari, daca perez va fi mai rapid, sare pernita lui alonso urgentisimo. Nu exista nicio motivatie logica, sanatoasa ca sa defavorizezi pilotul mai rapid, mai bun.
    Deci vom trai si vom vedea, dar locul de pilot nr. 1 nu este dinainte stabilit.
    6 5
  • mobius
    Perez la Ferrari o solutie buna
    Sunt convins ca Ferrari nu-si permite sa-l piarda pe Alonso, cel putin in acest moment (nu cred ca ar mai sta la Ferrari ca pilot secund in conditiile in care acum trage intreaga echipa dupa el) , asta pe de o parte iar de cealalta parte in nici un caz Perez nu va fi mai rapid decat Alonso cu acelasi monopost. Perez este un pilot foarte talentat ( se pare ca monopostul Sauber, in acest moment, cel putin dupa unele pareri, este cel mai rapid de pe pista), dar inca mai face greseli si nu ma refer la ultima, ar fi insa un coechipier bun pentru Alonso si spre deosebire de Massa ar aduce puncte pretioase pentru echipa. Din acest motiv, asa cum am mai spus, Perez ar putea fi adus la Ferrari chiar inainte de jumatatea sezonului. Pe Alonso nu-l va afecta acest lucru in nici un fel, iar pentru Domenicali ar fi un balon de oxigen. As mai spune ca politica de kamikaze pe care a dus-o in 2007 McLaren nu am mai intalnit-o la nicio echipa nici inainte nici dupa, asta pentru ca sunt unii care tot amintesc de disputa dintre Hamilton si Alonso. Daca asa cum ar fi fost normal echipa l-ar fi sprijinit pe Alonso (dublu campion mondial) si nu un debutant, in 2007 McLaren ar fi avut ambele titluri in palmares. Chiar si boicotat de echipa Alonso a terminat cu acelasi numar de puncte ca si Hamilton, diferenta a fost un pol in plus castigat cu concursul echipei la masa verde in Ungaria. La ce ii foloseste lui Hamilton ca este rapid cateva tururi,iar apoi cu pneurile uzate pierde loc dupa loc.
    0 1
  • @perez
    Eu zic sa stea la Sauber ca o sa stearga Alonso cu el pe jos si in afara de asta Sauber are o masina mult mult mai buna decat Ferrari. Ce face baiatul asta (nr. Alonso), cu o masina de rahat (nr. Ferrari), este incredibil. Alonso este un pilot genial si nu cred ca il va bate vreodata un coechipier si cand zic asta ma refer la un sezon intreg nu doar la o cursa. Nu am fost niciodata fanul lui Alonso dar trebuie sa recunosc ca este un talent.
    3 1
  • cati cunoscaciosi pe siteee, valeuu. Toti stiu ca o sa fie Perez in urma lui alonso. Da de unde stiti voi mo procopsitilor?
    Si vai doamne, va pleca alonso daca va fi mai slab cu toate ca trage echipa dupa el ...
    pai daca va fi mai slab, duca-se ca asa s-a dus si de la McLaren. Si fiti siguri ca va fugi (daca va fi mai slab) si nu va accepta un duel cinstit (sa piarda cinstit).
    0 0
  • @mirco
    nici Hamilton nu il va bate? Tot un sezon intreg? Ca de batut, l-a batut. Tot un sezon intreg. locul 2 vs locul 3. Asa era regulamentul. Cine are mai multe victorii, in caz de egalitate de puncte, trece in fata. Si l-a mai batut si Trulli. Pe Alonso nu o sa-l mai bata un coechipier vreodata daca se retrage acum definitiv. Vezi, eu spun lucruri incontestabile nu ca tine "ştiinţa ghicitului" in mare voga acum in Ro.
    1 2
  • @nae
    Fiecare are dreptul la opinie, care in 99% din cazuri este subiectiva. E dreptul fiecaruia sa isi exprime parerea daca vrea, un drept pe care l-am castigat in '89, iti amintesti?
    0 0
  • @useri
    dar nu contest ca aveti dreptu' la o opinie .... subiectiva. Dar e greu sa recunoasteti ca e subiectiva.
    Daca cititi cu atentie, sunt multe vorbe mari "sunt convins ca". Si in mod natural se naste intrebarea: "Dar de unde stiti voi mo procopsitilor?".
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru