Petrov aduce un nou sponsor din Rusia pentru Renault

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 21.09.2010
Renault a anunţat semnarea unui contract de sponsorizare cu producătorul rus de nave maritime Vyborg Shipyard pentru ultimele cinci curse ale anului.

Renault F1 Team a anunţat marţi semnarea unui nou contract de publicitate, cu valabilitate pentru ultimele cinci Mari Premii ale sezonului.

Este vorba despre compania Vyborg Shipyard din Rusia, care produce nave maritime. Oficialii ruşi au fost impresionaţi de performanţele lui Vitaly Petrov, care de altfel s-a născut în oraşul rus Vyborg, iar logo-ul companiei va apărea pe şasiurile monoposturilor R30 şi pe combinezonul lui Petrov.

Vyborg Shipyard este a doua companie din Rusia care sponsorizează Renault în acest sezon, după parteneriatul semnat în prima parte a sezonului cu Lada.

"Ambele companii au fost atrase la echipa de debutul promiţător al lui Vitaly Petrov ca primul pilot rus de Formula 1 din istorie", se precizează într-un comunicat de presă al echipei franceze.

Noul contract reprezintă însă o veste proastă pentru Kimi Raikkonen, care doreşte să revină în Formula 1 la Renault chiar în locul lui Petrov. De altfel, Renault a dezvăluit recent ca parteneriatele comerciale pe care le va aduce Petrov la echipa vor avea o importantă decisivă în prelungirea contractului pentru sezonul 2011.

Via | Renault

Comentarii (2)

  • Rena
    cine zicea ca petrov va pleca de la renault poa' sa plece de acasa
    4 1
  • Petrov
    Daca tot aduce sponsori asta nu va pleca de la Renault in veci, de fapt cred ca va pleca dar la o echipa mai puternica.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru