Petrov confirma negocierile cu Renault

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 19.01.2010
Vitaly Petrov sustine ca se afla in negocieri cu Renault pentru sezonul 2010, insa admite ca nu a semnat inca niciun contract cu echipa franceza.

Robert Kubica este singurul pilot confirmat la Renault pentru sezonul 2010, iar francezii au refuzat sa nominalizeze posibilii candidati pentru cel de-al doilea loc.

Dupa ce Pedro de la Rosa a semnat cu BMW-Sauber, Nick Heidfeld a devenit unul dintre favoriti, insa Vitaly Petrov, unul dintre pilotii cu rezultate bunein GP2, a confirmat marti ca negociaza cu echipa condusa de Eric Boullier.

"In prezent suntem in negocieri cu Renault si pana acum totul este in faza de finalizare. Pana acum nu am semnat niciun contract cu Renault sau cu o alta echipa din F1. Un lucru este sigur: negocierile trebuie finalizate pana in 1 februarie, cand incep testele", a declarat rusul citat de site-ul infox.ru.

Petrov are sansa de a deveni primul pilot de nationalitate rusa din istoria Formulei 1 in cazul in care ii va convinge pe cei de la Renault ca merita saconcureze in aceasta competitie.

Via | Motorsport

Taguri: Petrov, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru