Petrov, foarte aproape să-şi prelungească contractul cu Renault

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 18.11.2010
Vitaly Petrov este foarte aproape să semneze prelungirea contractului cu Renault pentru 2011, potrivit unor informaţii din presa britanică.

După ce ipoteza unei reveniri în Formula 1 a lui Kimi Raikkonen a fost exclusă de pilotul finlandez, şansele ca Vitaly Petrov să-şi prelungească contractul cu Renault pentru sezonul 2011 au crescut vertiginos.

Chiar dacă primul pilot rus din istoria Formulei 1 a comis numeroase greşeli pe parcursul sezonului, deschiderea pe care acesta o ofertă pe piaţa din Rusia reprezintă principalul său atu, iar Renault este pregătită să-i prelungească contractul pentru anul viitor.

Noua înţelegere a devenit şi mai aproape de realitate în urma prestaţiei excelente din Abu Dhabi, când l-a ţinut în spate pe Fernando Alonso pe parcursul întregii curse.

"Performanţa sa din Abu Dhabi va fi luată în considerare în mod pozitiv. Dar trebuie să discutăm şi vreau să mă asigur că am mintea proaspătă pentru a mă gândi la această situaţie. Exista în continuare câteva frustrări, dar trebuie să iau în calcul pachetul global şi trebuie să spun că Abu Dhabi a fost poziotiv pentru el", a declarat Eric Boullier, şeful echipei Renault, în cadrul unui interviu acordat publicaţiei britanice Autosport.

Între timp, Renault păstrează legătura cu cel puţin 3 piloţi, printre care Nick Heidfeld, Adrian Sutil şi Nico Hulkenberg, însă Boullier a admis că şansele acestora de a semna cu renault sunt limitate.

"Există încă tatonări, dar am fost foarte sincer cu ei. Pentru Petrov exista mai multe lucruri pozitive decât negative, aşa că pentru ei şansele sunt mai mici", a adăugat el.

Boullier susţine că Renault vă face un anunţ oficial privind numele coechipierului lui Robert Kubica din sezonul 2011 în următoarele 3 săptămâni.

Via | Autosport

Comentarii (14)

  • Rusii cei mai smecheri
    Inca si acuma nu pot sa uit cursa de cosmar de la Abu Dhabi, acest rus, care tot sezonul nu a facut mare brinza, sa dovedit a fi mare smecher in ultima cursa, tinindul in spate pe Alonso:)...asta e, eu personal nul agreez pe acest loser numit, Petrov. Dar aceasta nu o scuza pe echipa Ferrari, care a facut un mega esec.
    P.S. inca si acuma sunt frustrat de mega esecul de la Abu Dhabi:)
    2 19
  • @toreador023
    Se vede :)
    12 0
  • loser?!...
    dar ce ai vrut, sa se dea la oparte?!.. ,,loser", cum il numesti tu, a putut sai tina piept incercarilor repetate pe care le facea Alonso, pu al depasi(in plus, Petrov nu iesia in decor, ci Alonso). Deci nu e loser, e un pilot! anul acesta a fost debutant si a avut mai mult de invatat decit sa ofere, sper ca la urmatorul sezon va demonstra ceva, ii tin pumnii!!!
    ! el nu e ,,numit Petrov", dar acesta e numele sau!!!
    12 4
  • MR.F1
    eu nui dau sanse ca o sa stea mai mult de 2 sezoane....pe el il tin doar banii la Renault...is convins 100%. sunt piloti mult mai talenati: Hulkenberg.
    2 12
  • @toreador023
    Si Kobayashi daca tot suntem la capitolul asta. Petrov sigur o sa isi gaseasca echipa si peste 2-3 ani , chiar daca nu la o echipa de calibrul Renault.
    Inteleg ca esti frustrat , dar Petrov nu are nici o vina...mai bine te-ai uita la Alonso , daca tot cauti vinovati. Petrov nu era intr-un F22 , deci Alonso , folosind talentul sau , care stiim cat de mare este , putea sa il depaseasca.
    14 0
  • tech_nick
    Petrov...
    ...un mare castig pentru F1, in general. A facut spectacol, a mers; chiar a facut mare scofala! Sper sa-l mai vedem o buna vreme!!
    9 0
  • ikide gura, Ceausescu!!!
    ce salbaticie visezi, a facut cuiva ceva, Petrov nu e Massa sa se dea la oparte! dar mai corect e astfel: Alonso pu Siberia, ce a facut aici pu ca nu i sa dat gratis si pe tava-
    http://www.youtube.com/watch?v=3sFKyKofW_g
    3 5
  • @vader
    Dupa cum am mai zis...rusul nu prea intelege fraze de genul "Fernando is faster than you. Can you confirm you understood the message?" Cel mai probabil a zis "Niet".
    Cat despre derapajele tale de limbaj..... , mai bine iti pastrezi cuvintele pentru concertele lui Guta.
    8 4
  • inchide gura, Putin si curata putina
    Tu esti orb sau te cheama orbescu, nu ai vazut cum la tinut pe Alonso mai orbule.Se vede ca esti un taran rus care tine cu rautatea.Esti o fosila comunista mai Putin distrus.
    5 8
  • Chestia asta cu semnatul....
    Renault se joaca ca fata mare inainte de maritis... Bineinteles ca Petrov va semna cu Renault... este o afacere pe care echipa nu trebuie sa o rateze. Iar ca bonus vor avea si un pilot care pare s fie unul de viitor. Este doar o negociere, atat.
    3 0
  • Dpp
    Tu ce vrei ma (dpp) ca te cheama ca pe antinevralgice....care e problema ta?...ai pitici pe creier sau scame in sange.Ce legatura are Guta cu F1.....si auzi la el: derapaje de limbaj:))), bai baiatule fati un masaj cu spirt pe creier ca face bine.Si nu mai comenta la adresa altora ca nu tine, poate niste muzica cu guta te-ar linisti mai ciuri buri.
    6 5
  • petrov
    Pe PETROV il tine la Renault ceea ce il tine pe Alonso la Ferrari.Dar am auzit ca vrea sa-l ia Ferrari ca sa-i tina pe ceilalti in spatele lui Alonso ?!?!?!?!.
    6 0
  • Pyckий
    @luser
    bai! tare ta-as durind undeva ce nationalitate am? s-apoi tu ce esti spaniol daca-i tii parte lui Alonso?
    Apropo, nu fiti copii, daca nu va este pe plac atunci incepeti a plinge. Petrov, sau cum iubesti sa-i spui rusul, a facut o treaba super, iar acesta putea sa-l depaseasca daca avea nevoie, insa N-A PUTUT!!! si nici vorba de ,,l-a tinut,,!
    Ce vorbesti tu de rusi, ce stii tu? Fiecare padure cu uscaturile sale!
    придурак, закрой рот и иди в жо..y!
    5 5
  • pycknn sau putin sau stalin
    Mai Stalin de ce nu mergi tu putin la scoala in Romania sa inveti sa scri putin ca nu ti-ar strica.Alfabetul vostru imi aminteste de scrierile din pesteri de acum 1000000000000000 de ani si tu nu esti departe.Multe nu trebuie sa stim cine sunt rusii pt ca istoria vorbeste de la sine ce rai si comunisti sunte-ti.Toti sinte-ti sclavii lui Putin adica mai rau ca in Romania pe vremea lui Ceausescu.Asa ca ciocul mic si joc de glezna mai Siberia sau Stalin sau sti dracu cum sa-ti mai spun ca imi sunte-ti urati, tot neamul vostru de comunisti.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru