Petrov, incantat sa castige primele puncte in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.04.2010
Vitaly Petrov este fericit dupa ce si-a trecut in cont primele puncte in Formula 1, la capatul unei curse in care l-a depasit pe Michael Schumacher.

Petrov este unul dintre pilotii care a platit bani pentru a putea concura in Formula 1, presa internationala speculand ca rusul a cotizat cu 15 milioane de euro la bugetul din acest sezon al echipei Renault.

Cu toate acestea, Petrov si-a demonstrat calitatile pe ploaie in Marele Premiu al Chinei, cand a adoptat o strategie similara cu cea a coechipierului sau Robert Kubica si a terminat pe locul 7. Punctul de refinta al cursei ramane insa depasirea lui Michael Schumacher in ultimele tururi ale Grand Prix-ului.

“Sunt fericit sa termin o cursa de Formula 1 si sa castig primele mele puncte. A fost o cursa dificila si nu a fost usor sa iau deciziile potrivite. La inceput am decis sa raman cu slick-uri si a fost decizia potrivita. Apoi am discutat cu echipa prin radio cand sa luam pneuri intermediare, si din nou ne-am sincronizat foarte bine. Cand am luat al doilea set de intermediare nu stiam daca ploaia va continua sau daca circuitul se va usca. Dar am continuat sa fortez si in ultimele tururi am avut cateva depasiri bune, in special cu Schumacher si Webber”, a declarat rusul in cadrul unui comunicat de presa al echipei Renault.

Via | Renault

Comentarii (3)

  • tech_nick
    ...mai tinerii
    Ocien haraşo, Petrov!!! Felicitări pentru tot ce a realizat, este unul dintre piloţii mai tineri, foarte bine integrat şi foarte capabil. Face echipa buna cu Kubica; Renault printr-un menegement atent poate obţine rezultate chiar foarte bune. Apropo: Nick Heidfeld n-ar putea face echipă cu Rosb.? mai gândiţi-vă!!!
    3 3
  • поздравляю тебя!!! Ура Ура Ура!!! Молодец!!!
    Lupta baiete si mai departe! Te felicit si eu cu primele puncte realizate...
    6 1
  • пакажы им кто ты!!!
    Sper, sa te adaptezi, cit mai bine in F1 si, sa ajungi la anul, sa te ia o ekipa de succes si, sa-ti plateasca ei si nu tu lor. As mai vrea, ca atunci, sa-l depasesti pe HamL, ca am vazut ca poti, face spectacol si sa te duielezi cu el...
    желаю тебе много удачи!!!!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru