Petrov nu mai are dreptul să acorde interviuri de presă

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 18.11.2011
Managerul lui Vitaly Petrov a anunţat că a restricţionat accesul pilotului rus la presă în urma criticilor aduse echipei Renault.

Efectele atacului fără precedent lansat de Vitaly Petrov la adresa propriei sale echipe încep să să apară. După ce a declarat că Renault nu a fost capabilă să dezvolte monopostul pe parcursul sezonului, că a comis numeroase greşeli de tactică şi că operează foarte lent la opririle la boxe, pilotul rus nu va mai avea oportunitatea să se exprime în faţa presei.

Informaţia a fost dezvăluită de Oksana Kosachenko, managerul lui Petrov, care a evitat să precizeze dacă restricţionarea accesului la presa a fost impusă de Renault prin contract.

"A fost un interviu emoţional. A fost o excepţie şi ulterior şi-a cerut scuze în faţa echipei. Nu se va mai întâmpla niciodată. Ne pare foarte rău. Cele două părţi s-au atacat dur în acest an. Echipa nu a vorbit întotdeauna de bine de pilotul său, iar de data aceasta Petrov a depăşit limita. Unele decizii au fost deja luate. Echipa de manageri a decis să restricţioneze comunicaţiile lui Vitaly Petrov cu presa", a declarat Kosachenko pentru agenţia de presă RIA Novosti.

Presa internaţională speculează că răbufnirea lui Petrov are drept cauză principală temerea că va pierde locul în echipa în favoarea lui Romain Grosjean sau Bruno Senna, în ciuda faptului că are contract cu Renault până la finalul sezonului următor.

Via | AutoHebdo | Reuters

Taguri: Petrov, Renault

Comentarii (3)

  • Renault
    Traducerea afirmatiilor:
    "A fost un interviu emoţional"-afirmatiile lui ne-a produs fiori si furie;
    "A fost o excepţie şi ulterior şi-a cerut scuze în faţa echipei"-a fost o dereglare neurologica insa ulterior a afirmat ca el e un rahat aflat in mijlocul unei echipe stralucitoare;
    "Nu se va mai întâmpla niciodată"-l-am inchis intr-o celula si l-am legat la gura.
    10 7
  • @mavrick
    :))
    3 0
  • mavrick :))))
    Si mai traducere:

    "este un idiot fara talent, si draqu stie ce-a fost in capul nostru cand l-am adus in f1." Ce zice la randul sau bolsevicu`: sunt atat de prost incat am aruncat cu kk in ventilator si se pare ca m-am murdarit.

    ps
    auzi prostie: rusia in f1! Doamne iarta si pazeste!
    9 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru