Petrov: "Nu sunt numarul doi la Renault"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 23.02.2010
Rusul Vitaly Petrov sustine ca echipa ii va acorda aceleasi sanse cu cele ale lui Robert Kubica in 2010.

Vitaly Petrov sustine ca nu a fost angajat de Renault pentru a-l sprijini pe Robert Kubica, urmand ca cei doi piloti sa aiba sanse egale in echipa franceza in acest sezon.

"Cursele nu au inceput inca, deci poate ca Robert va fi numarul doi, cine stie? Fiecare pilot este responsabil pentru ceea ce face", spune Petrov, citat de agentia rusa de stiri RIA Novosti.

Pe de alta parte, Petrov nu a reusit inca sa faca rost de intreaga suma pe care le-a promis-o celor de la Renault (15 milioane de euro), un grup de sportivi din Rusia trimitand o petitie in acest sens pe adresa primului ministru rus Vladimir Putin, in speranta ca acesta se va implica intr-o campanie in urma careia Patrov sa stranga cele 7.5 milioane de euro care ii lipsesc in acest moment.

Conform agentiei ruse care a realizat materialul despre Vitaly Petrov, acesta este obligat prin contract sa stranga cel putin 25% dintre punctele lui Robert Kubica in 2010. In caz contrar, Renault va putea renunta la el in 2011 fara explicatii.

Vitaly Petrov s-a clasat pe locul al doilea in GP2 in sezonul anterior, fiind invins de Nico Huelkenberg, care in 2010 va pilota pentru Williams.

Taguri: Kubica, Petrov, Renault

Comentarii (3)

  • Kubica
    Robert e mult peste, va fi un al doilea Alonso la Renault.
    0 0
  • hmm
    Esti cam bou petrov,iti da kubica o clasa de te lasa in sant ........
    0 0
  • kubica
    Petrov are nesimtirea aia tipica!Kit despre Kubica sper sa ii inchida repede gura !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru