Petrov: "Poziţia mea la Renault este sigură"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.09.2011
Vitaly Petrov a exclus posibilitatea de a părăsi Renault la finalul acestui sezon, după ce şeful Eric Boullier a dezvăluit că rusul are o clauză de reziliere.

Vitaly Petrov are contract cu Renault până la sfârşitul sezonului 2012, însă şeful Eric Boullier a dezvăluit în această săptămână că rusul are o clauză de reziliere, element ce a condus la speculaţii privind îndepărtarea sa din cadrul echipei.

Zvonurile au apărut pe fondul informaţiilor potrivit cărora Renault este interesată să concureze anul viitor cu Bruno Senna şi Romain Grosjean, însă Petrov a minimalizat speculaţiile şi a acuzat presa de interpretarea greşită a declaraţiilor făcute de şeful său.

"Cred că totul este bine, în ziare sunt doar prostii. Aşa cum am spus şi la începutul sezonului, am semnat pentru doi ani şi nu văd motivul pentru care să fiu îngrijorat. Cred că oriunde în lume un contract poate fi reziliat şi nu numai în cazul unui sezon prost sau a unui număr mic de puncte. Contractul poate fi încheiat şi din alte cauze, cum ar fi banii sau alte lucruri de acest gen. De aceea (nr. - Boullier) a spus ceea ce a spus.

dar dacă îi puneţi o altă întrebare poate că va da un răspuns diferit", a declarat rusul în paddock-ul din Singapore.

Via | GMM

Taguri: Petrov, Renault

Comentarii (2)

  • o veste proasta
    me teama ca datorita afiliatiei franceze (normale de altfel) va fi sacrificat senna in favoarea lu' (gros)jean
    3 0
  • @barichelu
    ar fi pacat....Bruno a aratat ca poate...sper sa-l vad in continuare la Renault...sau Lotus cum se va numi in 2012 echipa
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru