Petrov va face o demonstraţie de F1 în Rusia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 30.06.2010
Vitaly Petrov va face o demonstraţie de Formula 1 în ţara sa natală la volanul unui tripost oferit de Renault.

Fanii Formulei 1 din Rusia vor avea ocazia să-l vadă pe Vitaly Petrov la volanul unei maşini de competiţie pe străzile din Moscova, în cadrul unui eveniment dedicat sporturilor cu motor ce va avea loc în 18 iulie.

Pilotul rus va urca la volanul unui tripost al celor de la Renault, iar unul dintre fani va avea oportunitatea de a sta în dreapta conaţionalului său pentru o demonstraţie de viteză.

Evenimentul va avea loc pe un circuit temporar cu o lungime de 4.5 km în jurul celebrei Pieţe Roşii din Moscova, iar Petrov aşteaptă cu nerăbdare să participe la acest spectacol.

"Sunt foarte entuziasmat să merg la Moscova. Va fi prima mea ocazie să să pilotez o maşină de Formula 1 în Rusia şi pe străzile unui oraş. De obicei, fanii din Rusia nu au şansa să vadă de aproape o maşină de Formula 1, aşa că voi da tot ce am mai bun pentru a crea un spectacol special. De asemenea, este o bună şansă pentru  mine să mulţumesc fanilor pentru sprijinul pe care mi l-au acordat în acest an", a precizat rusul în cadrul unui comunicat de presă al echipei Renault.

Demonstraţia face parte din programul Renault Roadshow iniţiat de echipa franceza cu scopul de a populariza Formula 1 în special în ţările care nu găzduiesc curse în calendarul competiţional.

Rusia va găzdui pentru a treia oară un eveniment din cadrul Renault Roadshow, după experienţele similare din 2005 şi 2009.

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru