Petrov vrea sa lupte cu Ferrari si McLaren in 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.01.2011
Vitaly Petrov a promis fanilor rusi ca va face tot posibilul sa lupte cu Ferrari si McLaren in sezonul 2011.

La capatul mai multor luni de speculatii, Vitaly Petrov a confirmat cu doua zile inainte de Craciun ca va pilota pentru Renault si in urmatoarele doua sezoane.

Echipa cu sediul la Enstone isi propune sa inregistreze progrese comparativ cu anul precedent si sa lupte constant pentru primele pozitii, iar primul si singurul rus din Formula 1 i-a asigurat pe fanii sai ca va face tot posibilul pentru a indeplini acest obiectiv.

"Voi incerca sa fac tot ce-mi sta in putere pentru a lupta cu liderii Ferrari si McLaren. Vom vedea cum a pregatit echipa noul monopost", a declarat Petrov la finalul unei intalniri pe care a avut-o cu Vladimir Putin, premierul Rusiei.

Unul dintre motivele pentru care Renault a continuat sa mizeze pe serviciile lui Petrov este deschiderea pe care acesta o ofera pe piata din Rusia, iar Putin a adat asigurari ca aceasta tara va continua sa-l sprijine din punct de vedere financiar. "Vitaly Petrov devine din ce in ce mai cunoscut de fanii sporturilor cu motor. a semnat un contract pe doi ani si este evident ca are nevoie de ajutor, in principal de sprijin financiar.

Asa ca ne-am intalnit pentru a discuta despre aceasta problema", a precizat premierul Rusiei.

Via | GMM

Taguri: Petrov, Renault

Comentarii (3)

  • :)) :-q
    Pentru pilotii gen Petrov s-a inventat Formula 1 2010 game:))
    Sau cum se spune in popor "vrabia malai viseaza"
    Cine e Petrov? Ce a facut? Acum il inteleg ca a avut doua trei faze bune, dar momentan e un NIMENI in F1. I s-a urcat la cap celebritatea si deja isi da importanta! Spuneam mai demult ca prin munca o sa castige respect. Dar nu munca de a da interviuri jalnice si puerile. Munca in antrenamente si pe pista.
    Asa ca Petrov, sa faca ciocul mic, sa stearga mucii de la nas si demonstreze, ca momentan este un nimeni, iar in stilul asta mi-e teama ca asta va si ramane.
    6 10
  • Nimeni
    Neica nimeni asta a i-a suflat titlul "marelui" Alonso anul trecut si inca pe un monopost inferior ....
    Daca ai fi reusit tu asta
    @mario
    te-ai fi autoproclamat "nimeni"?
    5 2
  • Petrov
    E un pilot interesant, din pacate inconstant. Principala lui preocupare trebuie sa fie nu Ferrari sau Mclaren ci in primul rand Kubica si performantele acestuia.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru