Petrov vrea să rămână la Renault în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.12.2011
Vitaly Petrov a dezvăluit că intenţionează să rămână la Renault în sezonul 2012, însă aşteaptă un răspuns final din partea echipei britanice.

Renault, echipa care îşi va schimba numele în Lotus începând din sezonul viitor, a anunţat recent  recrutarea lui Kimi Raikkonen, în timp ce coechipierul său Vitaly Petrov are deja contract pentru 2012.

Totuşi, la scurt timp, rusul a dezvăluit că a primit un ultimatum din partea echipei pentru a decide până în 10 decembrie dacă vrea să rămână la Enstone. La capătul unor şedinţe de negocieri, rusul susţine că este dornic să continue cu Renault, însă aşteaptă un răspuns final din partea echipei.

"Cred că echipa [...] vrea să se asigure că putem progresa împreună. Ştiu că acest an nu a fost un bun exemplu din partea mea, dar sunt încă un debutant. Am doar doi ani în F1, am învăţat foarte mult, iar al treilea sezon poate fi mult, mult mai bun. [...] Încă mai fac greşeli, dar F1 nu este cel mai uşor sport. Dar vă puteţi imagina ce voi face în 2012? Voi face un nou pas înainte şi, împreună cu Raikkonen, va fi bine."

"Îmi plac oamenii, îmi place să lucrez cu mecanicii şi inginerii, aşa că mă simt ca într-o familie.

Mi-au oferit oportunitatea să pilotez. Nu vreau să schimb echipa, aşa că ţin degetele încrucişate şi aştept un răspuns", a declarat el pentru site-ul oficial al competiţiei Race of Champions.

Renault analizează în prezent oportunitatea de a-l păstra pe Petrov la echipa în condiţiile în care pentru postul său se mai lupta Romain Grosjean şi Bruno Senna. O decizie finală va fi luată şi în privinţa banilor pe care fiecare dintre aceştia îi poate aduce la echipa în sezonul 2012.

Via | Race of Champions

Taguri: Petrov, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru