Piquet Jr. nu se lasa intimidat de Renault

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 12.09.2009
Nelson Piquet Jr. spune ca nu se teme de faptul ca a fost dat in judecata de Renault si Flavio Briatore, intrucat a spus adevarul in privinta accidentului de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.

Renault a anuntat vineri ca va da in judecata familia Piquet, acuzandu-i pe Nelson Piquet Jr. si pe tatal sau de tentativa de santaj, dupa ce brazilianul a afirmat ca Flavio Briatore i-a cerut sa provoace un accident in timpul primei curse pe timp de noapte din istoria Formulei 1.

Replica lui Piquet Jr. nu s-a lasat prea mult timp asteptata, brazilianul afirmand ca nu se teme de actiunea initiata de echipa franceza intrucat a spus numai adevarul.

"In ceea ce priveste actuala investigatie a FIA, confirm ca am cooperat onest cu forul mondial. Nu am de ce sa ma tem de Renault sau de Flavio Briatore pentru ca spun adevarul. Sunt constient de puterea si de influenta celor investigati, ca si de resursele pe care acestia le au la dispozitie, insa nu ma voi lasa intimidat in ceea ce priveste o decizie pe care o regret".

"Am toata increderea in investigatia FIA si a Consiliului Mondial si nu voi mai face niciun comentariu pana la audierile de pe 21 septembrie 2009", se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul oficial al fostului pilot al echipei Renault.

FIA a confirmat vineri ca Nelson Piquet Jr.

a primit imunitate din partea forului mondial, urmand sa nu primeasca nicio suspendare indiferent de gravitatea faptelor comise.

Via | NelsonPiquet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru