Piquet Jr. spera sa concureze in F1 in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.09.2009
Piquet Jr. si-a exprimat speranta de a concura in Formula 1 in sezonul urmator, in ciuda faptului ca a produs un accident deliberat in Marele Premiu al statului Singapore din 2008.

Consiliul Mondial al FIA a decis luni ca Renault sa fie sanctionata cu doi ani de suspendare, in timp ce Flavio Briatore a fost exclus pe viata din Formula 1 dupa ce i-a cerut lui Nelson Piquet Jr. sa comita un accident deliberat in prima cursa pe timp de noapte din istoria Formulei 1.

Aflat la originea escaladarii intregului scandal, Piquet Jr. spune ca se simte usurat ca opinia publica a aflat adevarul despre cele intamplate in Singapore.

"Sunt usurat ca investigatia FIA a ajuns la o concluzie. Cei care acum conduc Renault au luat decizia, ca si mine, ca este mai bine ca adevarul sa fie cunoscut si sa accepte consecintele. Cel mai bun lucru este ca astfel de lucruri nu se vor repeta niciodata. Regret decizia de a urma ordinele primite. Imi doresc in fiecare zi sa nu fi luat aceasta decizie", a precizat brazilianul in cadrul unui comunicat de presa.

Piquet nu a ratat ocazia de a lansa un nou atac la adresa lui Briatore, insa este optimist ca va reusi sa isi gaseasca o echipa pentru care sa concureze in sezonul 2010.

"A trebuit sa invat lectii foarte dificile in ultimele 12 luni si sa reconsider ce este important in viata.

Dragostea mea pentru Formula 1 si foamea de a pilota din nou nu s-au schimbat. Realizez ca trebuie sa-mi reiau cariera de la zero. Pot doar sa sper ca o echipa va vedea cat de rau am fost ingenunchiat la Renault si ca imi va acorda oprtunitatea de a demonstra ceea ce am promis in Formula 3 si GP2. Aceasta echipa poate fi sigura ca nu va exista niciun pilot mai determinat ca mine pentru a demonstra de ce sunt in stare", a mai precizat fostul pilot al echipei Renault.

Via | Nelson Piquet

Comentarii (8)

  • mda...
    Slabe sanse pentru Piquet Jr. Poate doar intr-o echipa debutanta , ce va avea nevoie de un pilot experimentat , insa cred ca va fi printre ultimele optiuni.
    0 0
  • multumesc pentru tricou
    multam fain super tareeeeeeeee!!!!!!
    0 0
  • unde?????
    poate la propria echipa, ca alta sigur nu/l mai ia
    0 0
  • sigur
    pe simulator in retea
    0 0
  • sa stea acasa.....
    nu cred ca va gasi vreo echipa!nu este competitiv!
    0 0
  • la toamna
    In afara faptului ca este un pilot slab nici macar nu tine cu echipa ci ii mai da si-n gat din cand in cand...da, cred ca vreo cateva echipe se bat in oferte...
    0 0
  • ...
    eu sper sa nu mai concureze pe nicaieri nu numai in F1. Pentru Piquet Jr o cariera sfarsita prematur, iar pentru tatal sau, amintiri patate. Nu ii fericesc.
    0 0
  • speranta moare ultima ...
    dar pana la urma, in acest caz, moare. Singurul motiv pentru care a concurat si anul acesta la Renault este faptul ca i-a santajat ... in rest nu vad de ce Renault l-a mai tinut si acest an, este un pilot foarte slab (pentru standardele F1). Iar faptul ca a "i-a dat in gat" imediat ce l-au concediat, din pura rasbunare, nu cred ca va placea vreunei echipe.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru