Piquet Jr va concura pentru Renault in Ungaria

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 17.07.2009
Nelson Piquet Jr a dezvaluit pentru site-ul oficial al Renault ca spera sa castige puncte in Marele Premiu al Ungariei, confirmand astfel ca va concura pentru echipa cel putin inca o cursa.

Presa internationala a speculat intens in weekendul de la Nurbugring ca Nelson Piquet Jr va fi concediat de Renault inainte de Marele Premiu al Ungariei.

Zvonurile au fost alimentate inclusiv de Flavio Briatore, seful francezilor sustinand cu numai cateva zile in urma ca nu stie daca brazilianul va urca la volanul lui R29 in weekendul viitor.

Cu toate acestea, Renault a publicat vineri dimineata un scurt interviu cu Nelson Piquet Jr, prin intermediul caruia confirma indirect ca acesta din urma isi va pastra locul in echipa cel putin pentru cursa de la Hungaroring.

"Cred ca pot fi mai competitiv in Ungaria pentru ca ar trebui sa am acelasi upgrade ca si Fernando Alonso. Ca intotdeauna, obiectivul este sa ma calific in primii 10 si sper sa castig cateva puncte in cursa. calificarile vor fi vitale, pentru ca este foarte dificil sa depasesti la Hungaoring intrucat zonele de franare sunt mici, iar pista este foarte murdara, cu exceptia traiectoriei ideale. Astfel, este important sa ne concentram sa obtinem cat mai mult din ziua de sambata", a declarat brazilianul.

Renault si Nelson Piquet Jr nu fac niciun comentariu referitor la zvonurile aparute in presa internationala, insa prin prisma declaratiilor pilotului brazilian este cert ca acesta va concura pentru Renault in Ungaria.

Via | Renault

Taguri: Piquet, Renault

Comentarii (1)

  • NeoGalaxy
    @Nelson Piquet
    Eu sunt curios ce parere are seniorul de perfomantele juniorului. Tatal ca tatal stim ce rezultate a avut, dar fiul... a sarit rau de tot de copac. Sa vedem daca Nico are cu ce sa-si bata tatal, nu de alta darsi Nelson senior si Keke sunt niste legende in Formula 1.... iar fii lor... nu au prea confirmat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru