Piquet spera sa recupereze timpul pierdut

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.02.2009
Nelson Piquet Jr spera sa aiba ocazia sa piloteze mai mult in cadrul testelor din aceasta iarna, fiind ingrijorat ca nu va reusi sa se pregateasca adecvat pentru noul sezon.

Vremea potrivnica din aceasta iarna pare sa ii puna bete in roate lui Nelson Piquet Jr, care nu a reusit sa parcurga decat 76 de tururi la volanul noului monopost R29.

De asemenea, din cauza unor probleme minore, brazilianul a parcurs ieri la Jerez doar 35 de tururi, motiv pentru care a devenit ingrijorat in perspectiva noului sezon.

"Principala mea ingrijorare este sa pilotez mai mult. Am petrecut lunile decembrie si ianuarie fara sa pilotez si apoi ma lovesc de ploaie sau masina are probleme. Este pacat ca nu pot sa pilotez foarte mult. In cele trei zile am pilotat mai putin de 80 de tururi, ceea ce nu este bine pentru pregatirea acestui sezon", a declarat pilotul echipei Renault pentru publicatia Autosport.

Desi nu a reusit sa piloteze foarte mult in acest an, Piquet este increzator ca Renault a reusit deja sa imbunatateasca performantele noului R29, chiar daca marti a inregistrat cel mai slab timp pe circuit. "Am avut doua stint-uri pe uscat in care nu am fortat foarte mult pentru ca am vrut doar sa am cateva tururi cu masina.

Stabilitatea masinii nu a fost ideala pentru ca nu ne-am concentrat pe setari, dar nu am fost chiar asa departe de McLaren. Nu a fost rau deloc. Putem imbunatati cu usurinta timpii cu cateva secunde pentru ca suntem inca departe de performanta optima".

Tanarul pilot brazilian continua testele de la Jerez si astazi, in timp ce Fernando Alonso va pilota noul R29 joi si vineri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru