Pirelli a anunţat pneurile pe care le va furniza în următoarele patru curse

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli a dezvăluit tipurile de pneuri pe care le va oferi piloţilor în următoarele patru Mari Premii, care vor avea loc în Spania, Monaco, Canada şi Austria.

Pirelli a publicat miercuri informaţii despre compoziţiile de cauciucuri pe care le va furniza în următoarele Mari Premii.

Pentru etapa programată la Barcelona peste trei săptămâni, producătorul italian a nominalizat pneurile medium şi hard, cele mai dure din gamă, ca urmare a cantităţii de energie cu care se încarca acestea pe asfaltul de la Barcelona. În schimb, pentru Monaco şi Canada, Pirelli a optat pentru cauciucurile supersoft şi soft, cele mai moi din gamă, întrucât primul este un circuit stradal, iar al doilea semi-permanent.

Nu în ultimul rând, în Marele Premiu al Austriei, piloţii vor avea la dispoziţie tot pneuri supersoft şi soft, ca urmare a faptului că viteza medie este una mică. Pirelli a oferit exact aceleaşi compoziţii de pneuri şi în cele patru etape de anul trecut.

Via Pirelli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru