Pirelli începe luni prima sesiune de teste cu noile pneuri

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 16.08.2010
Nick Heidfeld va testa timp de trei zile la Mugello noile pneuri Pirelli pentru Formula 1 la volanul unui monopost Toyota din sezonul 2009, potrivit presei spaniole.

Pirelli, noul furnizor de pneuri în Marele Circ pentru perioada 2011-2013, a efectuat deja o sesiune de teste cu un monopost de GP2, însă această săptămână va marca prima evaluare cu un monopost de Formula 1.

Potrivit publicaţiei spaniole AS, producătorul italian va demara luni o sesiune de teste de trei zile pe circuitul Mugello din Italia, în cadrul căreia vă utiliza monopostul TF109 cu care Toyota a concurat în Formula 1 anul trecut.

Aşa cum s-a speculat în ultimele săptămâni, pilotul care va urca în cockpit este Nick Heidfeld, existând şanse mari ca germanul să-şi rezilieze înţelegerea de pilot de rezervă pe care o are în prezent cu Mercedes GP.

După finalizarea evaluărilor de la Mugello, Pirelli îşi va îndrepta atenţia şi spre circuitele de la Jerez, Monza şi Le Castellet, înainte de a re veni la Mugello. Până în prezent, Pirelli a efectuat aproximativ 48.000 de km de teste cu pneuri pentru anul viitor pe bancul de probe.

Via | AS

Comentarii (3)

  • Intrebare
    Daniel,as dori sa te intreb daca ai vreo informatie cu privire la posibilitatea de a putea vedea testele in calitate de spectator.Locuiesc la aproximativ 150 de km insa nu as dori sa fac un drum degeaba pana acolo.Ar fi interesant iar pe site-ul circuitului de la mugello( http://www.mugellocircuit.it/ ) nu e scris nimic in acest sens.
    Multumesc,numai bine!Chris.
    2 0
  • @chris01
    Din pacate nu-ti pot da un raspuns 100% sigur. Testele Pirelli nici macar nu sunt trecute in calendarul evenimentelor din luna august, motiv pentru care inclin sa cred ca va fi o sesiune mai degraba privata, in care accesul spectatorilor nu va fi permis.
    2 0
  • feedback
    Iti multumesc.Sincer,asa inclinam sa cred si eu...insa stii..pentru un fan care iubeste F1..orice e important..orice eveniment cat de mic..Numai bine.
    P.S.multumesc pt stirile always on time.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru