Pirelli schimbă strategia şi aduce pneuri mai moi în Ungaria

de Daniel Popescu
Joi, 11.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli a decis să aducă în Ungaria pneuri soft şi medium, deşi iniţial intenţiona să furnizeze cauciucuri de compoziţie medium şi hard, potrivit presei britanice.

Schimbarea structurii şi construcţiei pneurilor cu cele din 2012 înseamnă că Ungaria nu mai necesită acum compoziţia hard.

Purtator de cuvant
Pirelli
Pirelli a anunţat la jumătatea lunii iunie că va furniza echipelor pneuri de compoziţie medium şi hard în Marele Premiu al Ungariei.

Decizia a fost aspru criticată de Lotus, care a considerat că italienii sunt prea conservatori de teamă să nu aibă parte de o cursă cu prea multe opriri la boxe. Între timp, Pirelli a decis să revizuiască strategia după ce a fost nevoită să schimbe structura pneurilor cu cea de kevlar de anul trecut în urma penelor înregistrate la Silverstone.

De aceea, producătorul italian a stabilit să ofere pneuri de compoziţie soft şi medium la Hungaroring, informaţie confirmată de un purtător de cuvânt. "Schimbarea structurii şi construcţiei pneurilor cu cele din 2012 înseamnă că Ungaria nu mai necesită acum compoziţia hard", a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru postul britanic de televiziune BBC.

Anul trecut, Pirelli a furnizat în Ungaria tot pneuri soft şi medium, însă compoziţiile din acest an sunt mai moi decât cele din 2012.

De aceea, este de aşteptat ca şi numărul opririlor la boxe să fie mai mare.

Via BBC Sport

Comentarii (1)

  • @danielpopescu85: ultimul paragraf: "Anul trecut, Pirelli a furnizat anul trecut...."
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru