Ploaia ar putea afecta finalul cursei de la Melbourne

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 26.03.2010
Ultimele prognioze meteo indica faptul ca o rafala de ploaie ar putea lovi circuitul de la Melbourne spre finalul cursei de duminica.

Spectacolul ar putea reveni in Formula 1 in acest weekend, mai ales daca previziunile meteorologilor pentru Marele Premiu al Australiei se vor adeveri. Pe langa sansele ridicate de accidente care ar putea conduce la aparitia pe circuit a Safety Car-ului, ploaia ar putea bulversa strategiile si ar putea determina schimbari spectaculoase in clasament.

SAMBATA

Cerul va fi predominand acoperit cu nori pe parcursul zilei de sambata, insa sansele de ploaie pe parcursul ultimei sesiuni de antrenamente si a calificarilor sunt aproape nule. O scurta repriza de ploaie si-ar putea face aparitia spre finalul dupa-amiezii, dupa ce activitatea echipelor pe circuit se va incheia. Temperatura ambientala va fi de 23 de grade, in scadere fata de vineri din cauza unui front de aer ce provine din Oceanul Pacific.

DUMINICA

Cerul va ramane acoperit de nori si pe parcursul zilei de duminica. Precipitatiile nu isi vor face aparitia dimineata si in prima parte a dupa-amiezii, insa ploaia ar putea afecta ultimele tururi ale cursei.

Cantitatile de apa nu vor fi insa insemnate, urmand sa fie la fel de consistente ca cele din a doua sesiune de antrenamente libere. In schimb, temperatura aerului va creste la 26 de grade, ca urmare a unei noi schimbari de directie a vantului.

Via | Meteo France

Comentarii (6)

  • eh...
    ...uite ca e posibil sa avem parte si de SPECTACOL duminica! Tare mi-ar placea!
    3 3
  • A3
    http://www.justin.tv/f1dude#r=mnUzYq0~
    0 0
  • Asta merge fara intrerupere, dar tot slab se vede
    http://www.justin.tv/chrishello2010#r=lzaeBtw~
    0 0
  • diesel08
    Oare doar noi suntem pe aici?
    0 0
  • drako
    asa se pare:)
    0 0
  • buna dimineata
    Redactorii nostri s-or fi trezit?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru