Ploaia torentiala a intrerupt testele de la Algarve

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.01.2009
Echipele de Formula 1 au fost nevoite sa renunte la ultima zi de teste de la Algarve din cauza ploilor torentiale de pe parcursul zilei.

Toro Rosso, Williams si Toyota au fost singurele echipe care au apucat sa intre pe circuit pentru cateva tururi de instalare, inainte ca ploaia torentiala sa oblige organizatorii sa fluture steagurile rosii.

Vremea a fost potrivnica pe tot parcursul zilei, iar echipele au fost nevoite sa ramana in garaj in asteptarea unor imbunatatiri a conditiilor.

Fernando Alonso, pilotul echipei Renault, s-a declarat dezamagit de situatia creata. "O zi foarte uda. Este pacat ca nu am putut face nimic astazi pentru ca in acest stadiu al sezonului trebuie sa maximizam timpul disponibil pe circuit", a declarat spaniolul. "Totusi, sunt multumit ca am avut o zi intreaga de teste pe uscat miercuri, am invatat multe si am colectat date importante. Voi fi in masina pentru urmatorul test de la Jerez si sper sa facem progrese bune in ceea ce priveste performantele masinii".

La randul sau, Timo Glock, pilotul echipei Toyota, a precizat: "Este pacat sa terminam testele in acest mod, dar nu putem face nimic in privinta asta.

Asta este, situatia este aceeasi pentru toate echipele. Cel putin la urmatorul nostru test din Bahrain ne putem astepta la o vreme mult mai buna si la mai multe tururi, de care avem nevoie pentru a dezvolta noua masina".

Urmatoarea sesiune de teste va avea loc pe circuitul de la Jerez in perioada 9-12 februarie, in timp ce Toyota Racing va participa la un test privat pe circuitul din Bahrain.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru