Predictii meteo contradictorii pentru Monza

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.09.2009
Meteorologii au emis predictii contradictorii pentru Marele Premiu al Italiei din acest weekend, unele surse afirmand ca sambata va ploua torential.

Situatia incerta in privinta conditiilor meteo de la Spa-Francorchamps tinde sa se repete si la Marele Premiu al Italiei din acest weekend.

Unele surse sustin ca vremea va fi frumoasa in toate cele trei zile ale competitiei, in timp ce altele preconizeaza ploi torentiale in ziua de sambata.

Astfel, versiunea pesimista este ca vineri vom avea parte de 25 de grade, urmand ca sambata ploaia torentiala sa afecteze calificarile. Duminica, temperatura ar urma sa se ridice la 24 de grade in conditiile in care se anticipeaza ploi slabe.

Versiunea optimista este ca vremea va fi frumoasa pe tot parcursul weekendului, temperaturile urmand sa ajunga la 29, 28 si 25 de grade pentru zilele de vineri, sambata si, respectiv, duminica.

Marele Premiu al Italiei va avea loc in perioada 11-13 septembrie pe circuitul de la Monza.

Via | GPUpdate | ManipeF1

Taguri: Monza, vreme

Comentarii (1)

  • VREME ZICI
    SA PLOAIE , NON STOP DE SAMBATA PANA DUMINICA DUPA CURSA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru