Presă: David Richards, interesat să cumpere Renault

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 31.08.2011
David Richards este interesat să cumpere echipa Renault de la constructorul Lotus şi Genii Capital, potrivit publicaţiei olandeze De Telegraaf.

David Richards şi-ar putea face o revenire surprinzătoare în Formula 1, în cazul în care informaţiile apărute miercuri în presa olandeză vor deveni realitate.

Potrivit publicaţiei De Telegraaf, britanicul şi-a manifestat interesul de a cumpăra echipa Renault, deţinută în coproprietate de constructorul auto Lotus şi fondul luxemburghez de investiţii Genii Capital. Richards intenţionează însă să colaboreze cu miliardarul olandez Marcel Boekhoorn, care ar urma să finanţeze o eventuală achiziţie.

Informaţia a ajuns în presa după ce pilotul de GP2 Giedo van der Garde s-a arătat încrezător în şansele de a concura în Formula 1 în sezonul 2012, întrucât este căsătorit cu fiica lui Boekhoorn.

"Am auzit despre asta, dar nu ştiu ce să cred. Cred că este un mic haos în cadrul acelei echipe şi este clar ca multe lucruri răman neclare. Dacă este ceva mai mult de un zvon ar trebui să vedem dacă există oportunităţi pentru van der Garde", a declarat Jan Paul ten Hoopen, managerul lui van der Garde.

În prezent, Richards este implicat în Campionatul Modnial de Raliuri prin intermediul companiei Prodrive şi a intenţionat să revină în Formula 1 în 2010 cu propria sa echipă, însă proiectul său a fost respins de FIA.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru