Presă: Ferrari îl promovează pe Jules Bianchi la Force India

de Daniel Popescu
Joi, 13.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari i-a convins pe cei de la Force India să-l promoveze pe Jules Bianchi ca pilot titular în sezonul următor ca parte a înţelegerii pentru furnizarea de motoare începând din 2014.

Presa internaţională a afirmat recent că Adrian Sutil are cele mai mari şanse să devină coechipierul lui Paul di Resta la Force India în sezonul următor, ca urmare a experienţei acumulate la aceeaşi echipă între 2007-2011.

Cu toate acestea, publicaţia finlandeză Turun Sanomat susţine că Jules Bianchi a devenit favorit pentru acest post după implicarea celor de la Ferrari.

Francezul a fost pilot de rezervă pentru Force India în acest an şi face parte din Academia de Piloţi Ferrari, astfel că Scuderia are tot interesul să-l promoveze în Formula 1. Sursa citată afirmă că promovarea lui Bianchi este strâns legată de speculaţiile potrivit cărora Force India va utiliza motoare Ferrari începând din sezonul 2014, urmând să renunţe astfel la unităţile Mercedes.

Urmareste Automarket
Astfel, este posibil ca Force India să plătească o sumă mai mică pentru motoare în schimbul promovării lui Bianchi că pilot titular.

Un anunţ oficial pe marginea acestui subiect este aşteptat în cursul săptămânii viitoare.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru