Presă: Ferrari va efectua permutări în structura tehnică a echipei

de Daniel Popescu
Marti, 17.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pat Fry va coordona activitatea Ferrari pe circuite şi va fi înlocuit în funcţia de director tehnic de James Allison, în timp ce Antonio Spagnol va fi inginerul de cursă al lui Kimi Raikkonen, potrivit presei italiene.

Ferrari este pe punctul de a opera câteva schimbări importante în structura de conducere ca urmare a recrutării recente a lui James Allison, directorul tehnic al celor de la Lotus.

Potrivit unor informaţii neoficiale dezvăluite de publicaţia italiană Quotidiano, Scuderia intenţionează să-l transfere pe directorul tehnic Pat Fry la coordonarea echipei de pe circuit în locul lui Steve Clark. Între timp, locul lăsat liber de Fry va fi luat chiar de Allison, care ar urma astfel să capete un rol mai important în cadrul echipei.

În plus, publicaţia italiană a dezvăluit şi numele viitorului inginer de cursă al lui Kimi Raikkonen: Antonio Spagnolo. Acesta îl va înlocui astfel pe Rob Smedley, care urmează să fie confirmat într-o funcţie de conducere la Williams după ce Felipe Massa a semnat de asemenea cu echipa britanică.

Via Quotidiano

Comentarii (4)

  • de ce oare nu face cea mai importanta schimbare?
    ma refer la Stefano.
    16 2
  • Florin
    Cred ca-l asteapta pe Brawn sa vina de la pescuit, si apoi il schimba si pe Stefano.
    15 2
  • Florine sper sa ai dreptate
    10 2
  • Atunci cand ajungi la Ferrari influenta pilotului e foarte mica, indiferent care e numele pilotului. Cam trebuie sa faci ce spune echipa. Tu te invarti in jurul echipei, nu echipa in jurul tau. Lucru care reiese si din declaratiile lui Montezemolo si din lucrurile de pe circuit.
    Domenicali niciodata n-a stiut sa mearga cu doi piloti si mereu a mizat pe Alonso. Era si normal, in conditiile in care Massa se zbatea la coada topului 10. Acum cu Raikkonen si Alonso sa vedem daca stie sa ofere aceeasi sustinere pentru ambii piloti si sa nu lase ca orgoliile celor doi campioni sa fie mai puternice decat interesele echipei. E posibil sa reuseasca, tinand cont ca a fost PR si se pricepe bine la manipulat, la cuvinte, la gestionarea unor probleme.
    Dar de cand e Alonso la Ferrari a contat mai mult pilotul decat echipa. Pentru ca au avut un pilot foarte bun, poate cel mai bun de pe grila, si o masina care lasa mult de dorit. Alonso a carat in spatele sau calutul italian. Sa vedem daca de acum calutul ii va cara pe Kimi si Fernando.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru