Presă: Ferrari vrea să rămână cu Massa, dar păstrează piloţii Force India ca opţiuni

de Daniel Popescu
Marti, 02.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Şefii Ferrari vor să-i prelungească contractul lui Felipe Massa, însă îi păstrează ca opţiuni pe Paul di Resta şi Nico Hulkenberg în aşteptarea unor rezultate mai bune din partea brazilianului.

Postul britanic de televiziune BBC a dezvăluit marţi că lista celor de la Ferrari cu posibilii coechipieri ai lui Fernando Alonso pentru sezonul 2013 a fost redusă la numai trei nume.

Primul pe listă rămâne Felipe Massa, iar BBC susţine că şefii Scuderiei sunt decişi să-i prelungească contractul pentru anul viitor, mai ales că şi Alonso şi-a exprimat acordul în public în acest sens.

Cu toate acestea, BBC susţine că Ferrari vrea să mai aştepte înainte de oficializarea contractului pentru a vedea cum evoluează brazilianul în următoarele curse. De aceea, pe lista Ferrari se mai află şi cei doi piloţi ai echipei Force India, Paul di Resta şi Nico Hulkenberg, însă sursa citată nu a precizat care dintre ei are mai multe şanse să-l înlocuiască pe Massa.

Urmareste Automarket
Chiar dacă presedintele Luca di Montezemolo a afirmat recent că Ferrari va lua o decizie finală în câteva zile, BBC afirmă că Scuderia va aştepta cel puţin până după Marele Premiu al Coreei de Sud pentru un anunţ oficial.
Prin urmare, confirmarea coechipierului lui Alonso pentru 2013 va veni cel mai devreme la jumătatea lunii octombrie.

Nu în ultimul rând, o altă sursă afirmă că Ferrari ar fi ajuns deja la un acord cu Hulkenberg pentru sezonul 2013.

Via BBC Sport

Comentarii (2)

  • Poate Schumi ??? dc nu ar fii un locotenent pe masura lai alonso.Think about it...
    12 2
  • eu_ferrari
    EJECT MASSA!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru