Presă: Force India nu a plătit salariile piloţilor în 2012

de Daniel Popescu
Marti, 28.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Presa internaţională susţine că Nico Hulkenberg şi Paul di Resta nu au primit încă niciun ban pentru salariul aferent sezonului 2012.

Force India continuă să aibă probleme financiare şi în acest sezon, potrivit unor informaţii dezvăluite marţi de publicaţia austriacă Sportwoche.

Sursa citată susţine că situaţia echipei este atât de gravă încât Force India nu şi-a achitat nici măcar datoriile contractuale către cei doi piloţi, Nico Hulkenberg şi Paul di Resta, în condiţiile în care aceştia câştiga anual doar 500.000 şi, respectiv, 200.000 de euro.

În plus, Sportwoche susţine că singura sursă de finanţare a echipei este Sahara, compania care a achiziţionat 42.5% dintre acţiuni, în condiţiile în care coproprietarul Vijay Mallya a încetat investiţiile în urma gravelor probleme financiare cu care se confruntă compania aeriană Kingfisher, aflată de asemenea în proprietatea omului de afaceri indian.

Via GMM

Comentarii (2)

  • Vai ce sa ne spunem, hal de stire tampita.
    1 3
  • nu cred ca paul di resta are doar atat. si narain kartikeian ara mai mult
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru