Presa franceza: Petrov a semnat cu Renault pentru 2010

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.01.2010
Publicatia franceza AutoHebdo sustine ca rusul Vitaly Petrov a semnat un contract cu Renault pentru 2010.

Renault este una dintre putinele echipe care nu si-a definitivat inca linia de piloti pentru sezonul 2010, singurul confirmat pana in prezent fiind Robert Kubica.

Chiar daca francezii au sugerat ca nu se grabesc sa ia o decizie finala in aceasta privinta, publicatia franceza AutoHebdo sustine ca Vitaly Petrov va fi noul coechipier al lui Kubica in sezonul care va incepe in luna martie. Publicatia citata nu a citat nicio sursa pentru aceasta informatie, marginandu-se sa afirme ca rusul va aduce contracte de sponsorizare pentru Renault in valoare de 15 milioane de euro.

In cazul in care intelegerea se va confirma, Petrov va deveni primul pilot de nationalitate rusa din istoria Formulei 1. Acesta a concurat anul trecut in competitia GP2 si a terminat sezonul pe locul 2 in spatele campionului Nico Hulkenberg, care a semnat recent cu Williams. Rusul a obtinut doua victorii pe circuitele de la Istanbul si Valencia si a terminat in fata lui Lucas di Grassi, care a facut de asemenea pasul spre Formula 1, urmand sa concureze pentru Virgin Racing.

Un anunt oficial pe tema coechipierului lui Kubica este asteptat in 31 ianuarie, cand Renault va prezenta noul monopost R30 pe circuitul Ricardo Tormo de la Valencia.

Via | AutoHebdo

Taguri: Petrov, Renault, zvon

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru