Presa germana: Schumacher va semna cu Mercedes GP!

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 12.12.2009
Publicatia germana Focus sustine ca Michael Schumacher a ajuns la o intelegere cu Mercedes GP pentru 2010, semnarea contractului fiind conditionata de acordul medicilor.

Revenirea de senzatie a lui Michael Schumacher in Formula 1 este foarte aproape de a deveni realitate, in cazul in care informatiile publicate sambata de revista germana Focus se vor adeveri.

Sursa citata sustine ca septuplul campion mondial a ajuns la un acord verbal cu Mercedes GP pentru a concura in sezonul 2010.

Singurul impediment este starea de sanatate a germanului, semnarea contractului fiind conditionata de trecerea examenelor medicale obligatorii impuse de FIA. Chiar daca nu a putut reveni in Formula 1 pentru Ferrari in luna august ca urmare a durerilor de gat, Schumacher este apt 100% sa concureze anul viitor, potrivit declaratiilor anterioare facute de german si de managerul acestuia.

Starea buna de sanatate a germanului a fost confirmata pentru Bild de o sursa anonima din anturajul sau. "Semnatura este doar o formalitate. Schumacher se simte pregatit si sanatos. Ultimele teste medicale au fost pozitive. Abia asteapta sa revina si sa lucreze din nou cu Ross Brawn", a declarat sursa pentru Bild.

Focus sustine ca Schumacher va castiga 5 milioane de dolari (3,42 milioane de euro) la Mercedes GP, suma ce contrasteaza insa puternic cu cele 7 milioane de euro vehiculate vineri de publicatia Bild.

Publicatia Focus nu a mentionat care sunt sursele acestor informatii, insa confirmarea acestora ar echivala cu revenirea lui Schumacher in Formula 1 dupa o absenta de patru ani.

Germanul a concurat ultima oara in Marele Circ in 2006.

Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al fostului campion mondial, a refuzat sa faca orice comentariu pe aceasta tema.

Noua echipa Mercedes GP a luat nastere in mod oficial cu numai cateva saptamani in urma, dupa ce constructorul german a achizitionat 75% din actiunile echipei Brawn GP. Echipa condusa de Ross Brawn a anuntat pana in prezent numele unui singur pilot pentru anul viitor, si anume Nico Rosberg.

Via | Focus

Comentarii (8)

  • "...Partea a IIa... Se Intoarce... Renasterea..."
    :o)) A devenit deja telenovelistica povestea asta cu THE BIG COME BACK... Oricat nu mi-ar fi placut mie de Schumi, pana la urma cred ca ar fi interesanta revenirea lui (desi eu tot nu cred ca asta o sa se intample). Will see...
    1 0
  • ...
    nu prea imi vine mie sa cred asa ceva..dar noh..daca e sa ne luam dupa toate revistele atunci...nu mai are rost sa comentam...in primul rand daca ar revenii in formula 1 ar revenii la ferrari...de asta sunt sigur...si chiar daca ar vrea nu ar putea-o face..cred ca este legat de contract cu scuderia
    0 0
  • Schumi...
    .....de aceea nu a semnat cu Ferrari contractul de 5 mil. ptr testarea masinilor de sport.Daca semneaza totusi cu Mercedes o face pentru ca succesele lui in formula 1 au fost legate intotdeauna de Ross Brawn care a stiut sa-i dirijeze marele talent. La Ferrari nu curge intotdeauna lapte si miere, chiar daca imi supar prietenii... Si-apoi a semnat cu Mercedes ptr. ca e neamt !!
    0 0
  • Well
    ... va reveni cu siguranta.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Test
    Nu cred ca va revenii dintr-un singur motiv. Pentru ca rezultatele testului cu F2007-le au fost sa spunem... dezastruoase. Daca totusi va revenii ceea ce eu sper din tot sufletul sa nu se intample... toata aura pe care si-a construit-o cu multa munca... se va alege praful de ea. S-a retras cand a trebuit, nu mai are nimic de dovedit, dar si daca ar avea masina Brawn, cea mai buna de pe pista... nu mai este tanar de mult. Daca el totusi doreste sa fie ridiculizat de pilotii mai tineri, eu personal nu o sa-l opresc. Personal cred ca si Kobayashi ar fii mai rapid ca el, plus ca are 2 copii acasa. La 40 nu te mai gandesti la cel mai rapid tur sau chestii de genul asta, oricat de bine pregatit ai fi fizici. Personal cred ca a trecut vremea lui in Formula 1, dar nu intotdeauna Schumi a luat cele mai bune decizii. 1997, 1998, chiar si 1999 + 2006 sunt dovada clara a acestui lucru.

    Cat despre prietenia si respectul pentru Ross Brawn mi se par normale mai ales ca au lucrat extraordinar de bine impreuna. Totusi... Jean Todt a mers mai departe, Brawn face ce stie mai bine, Schumi poate la fel de bine sa mearga mai departe si sa-si vada de viata lui.
    0 0
  • INCREDIBIL !!
    Nu stiu ce sa zic, oricum este ceva senzationala, nu am cuvinte. Am fost si sunt FAN Michael Schumacher !
    0 0
  • :|
    bild a zis ca schumi va pilota la anu pentru mercedes gp....
    0 0
  • @All
    Inca nu e nimic oficial , presa este si va fi intotdeauna doar speculativa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru