Presă: Grosjean va fi noul coechipier al lui Raikkonen la Renault!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.12.2011
Presa italiana susţine că Romain Grosjean a semnat un contract cu Renault pentru sezonul 2012, în timp ce Vitaly Petrov va primi o compensaţie financiară pentru că va fi concediat.

Publicaţia italiană Italiaracing susţine că Renault a luat o decizie finală în privinţa coechipierului lui Kimi Raikkonen pentru sezonul 2012. Chiar dacă Vitaly Petrov are deja contract pentru anul viitor, acesta va fi înlocuit cu francezul Romain Grosjean, potrivit unor surse citate de Italiaracing.

Decizia a fost luată atât ca urmare a titlului obţinut în GP2 în 2011, cât şi datorită faptului că Grosjean va aduce un sponsor nou în cadrul echipei şi că francezii de la Total sunt deja implicaţi în echipa ca sponsori. Contractul a fost deja semnat şi urmează să fie oficializat în perioada următoare.

În urma acestei decizii, Petrov va fi înlăturat din cadrul echipei şi va primi o compensaţie financiară pentru rezilierea unilaterală a contractului, în timp ce Bruno Senna va deveni pilotul de rezervă al echipei.

Soluţia de rezervă a lui Petrov ar fi un contract semnat cu Marussia Virgin, cu condiţia ca Timo Glock să accepte să plece de la echipa chiar dacă are deja contract până la finalul sezonului 2014.

Renault nu a confirmat încă aceste informaţii.

Via | Italiaracing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru