Presă: Hulkenberg l-ar putea înlocui pe Massa la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 18.11.2010
Presa italiană susţine că Ferrari analizează posibilitatea de a-l înlocui pe Felipe Massa cu Nico Hulkenberg pentru sezonul 2011.

Mai multe publicaţii italiene au prezentat joi zvonul potrivit căruia Nico Hulkenberg a intrat în atenţia Scuderiei Ferrari după ce a fost îndepărtat de la Williams.

Niciuna dintre publicaţii nu a prezentat sursa noului zvon, însă nu este exclus ca cel care a iniţiat această speculaţie să fie Willi Weber, managerul pilotului german, mai ales că acesta şi-a construit relaţii la Ferrari din perioada în care Michael Schumacher concura pentru echipa Căluţului Cabrat.

Potrivit informaţiilor, Ferrari ar putea fi tentată să mizeze pe talentul demonstrat de Hulkenberg în acest sezon şi în special la Interlagos, acolo unde a obţinut un pole position surprinzător, în detrimentul lui Felipe Massa, care nu a obţinut nicio victorie în acest sezon şi a fost departe de prestaţia din 2008, când a concurat pentru titlul mondial cu Lewis Hamilton.

Cu toate acestea, zvonul trebuie tratat cu circumspecţie ca urmare a faptului că Massa este sub contract cu Ferrari până la sfârşitul sezonului 2012, iar echipa italiană a declarat insistent că nu se pune problema că înţelegerea cu brazilianul să fie reziliată.

Via | Autosprint

Comentarii (25)

  • imi pare rau pu Massa...
    Hulk e tinar, talentat si e mai motivat decit Massa. Ar face o treaba buna la Ferr, totodata si ekipa ar fi privita cu alti ochi de nemti, deoarece va concura unul de-al lor. Massa daca-si doreste un viitor neaparat tre sa-si schimbe ekipa, nu-l vad bine alaturi de Alonso.
    14 6
  • Hulk
    IL VREM!!
    12 4
  • argumentati, afisativa parerile, nu umblati doar cu negative!!!
    cind nu esti deacord cu ceva spune si de ce. Spre ex. as vrea sa vad si parerile voastre si apoi votam!!!
    6 4
  • Ferrari
    Kubica sau Rosberg ar fi o investitie mai de valoare.
    15 2
  • ctlnmihai
    Hulkenberg
    dacă italienii îl vor trata precum Massa...mai bine nu s-ar duce..Oricum depinde cum se va comporta şi monopostul Ferrari la timpul respectiv..Oricum Ferrari nu vrea un pilot mai bun deoarece ar putea să-i strice planurile celuilalt pilot sprijinit de Santander..
    7 11
  • intrebare!..
    @321xiorel123 Visele asa ramin- te uiti prea departe si in zadar, vulpea la fel a facut...Kub si Rosb au contractele, sau ai vre-o ideie?..in plus nu vad cu ce e mai rau ca ei si mai ales ca e o varianta mai reala.
    @ctlnmihai Daca e dupa parerea d.ta, atunci de ce l-ar mai inlocui pe Mass cu Hulk?...
    2 4
  • Diesel
    Hulkenberg
    Iata ce spuneam eu la inceputul anului:)..
    3 2
  • ha,ha,ha
    buna gluma.
    4 2
  • ctlnmihai
    MR.F1
    Poate cei de la Ferrari cred că Hulk nu -i va face probleme lui Alonso..anyway sunt doar speculaţii..
    4 3
  • mobius
    Massa ar fi unul
    Ar fi o varianta buna pentru Ferrari, un pic cam arogant dar mai motivat decat Massa. Va fi alaturi de Alonso, pilotul care vine din urma si nu cel care considera ca totul i se cuvine. Massa nu este omul care poate castiga luand un campionat pe cont propriu, (asa ca Alonso anul acesta), el a avut o oportunitate in 2008 dar se stie ce s-a intamplat si cu siguranta nu va mai avea alta. La fel ca si anul acesta cei doi piloti vor avea pana la departajare tratament egal, sunt sigur de asta. Faptul ca Massa este sub contract cu Ferrari, nu cred ca este un impediment. Daca zvonul se confirma, ar fi primul cap care cade, sa vedem cine mai urmeaza, pentru ca intr-adevar intregul sezon dar mai ales ultima cursa sunt uriase frustrari.
    5 1
  • ctlnmihai
    Presa Italiană
    Presa italiană a crezut că şi Alonso va câştiga titlul..eu unu n-aş prea avea încredere în ea..
    4 3
  • NeoGalaxy
    Hulkenberg in locul lui Massa, da uite o oportunitate. Hulk este ceva mai motivat, iar la Ferrari ar putea invata foarte multe lucruri + l-ar impinge pe Alonso ceea ce iarasi ar duce la rezultate foarte bune. Totusi pacat de Massa care a gresit toata prima jumatate a sezonului si cred ca a dezamagit pe multi.
    5 2
  • sa vina numa sa plece massa....eu cred ca o rocada rosberg-massa ar fi cea mai potrivita.....orcum orce sar intampla la anu tot red bull va fi campioana atat la constructori cat si la piloti.....app in 2000 timp de 5 sezoane am avut parte de suprematia ferrari.....a trecut un deceniu si o noua suprematie pare sasi faca conturul la orizont....asta daca nu cauta mclaren niste cobai care sa fure ceva informatii de la red bull:))
    6 4
  • ...
    ar fii o chestie. hulk este mai motivat decat massa. si sa nu va mai aud ca massa a intrat in con de umbra la ferrari. el a avut ocazia sa castige titlul mondial in 2008. si nu a reusit. atunci nu mai are rost sa spuneti ca la ferrari massa a fost tot timpul nr 2, din moment de intr-un sezon toata atentia si afectivitatea s-a indreptat inspre el. numai bine
    4 3
  • sa nu devina Hulk un alt "Hamilton"...
    ...diferenta ar fi ca Ferrari l-ar zbura pe pusti dupa primele semne ca-l devanseaza pe mega-giga-talentatul Alonso. Asta daca nu cumva cel din urma n-ar face scene penibile similare cu ce-a facut cand era la McLaren! Si atunci... cine ar putea sa-l suporte?! Pana nici Ferrari. Scenariu in care ma intreb cine ar veni langa Hulkenberg. Sau l-ar pastra pe spaniol doar ptr a evita un eventual scandal si ca ar fi TEORETIC un "pariu" mai sigur?! E greu de facut previziuni dupa toata "istoria" Alonso.
    Anyway, din pct. de vedere al celorlalte echipe, inclusiv al meu, asta n-ar fi o veste buna - eu m-as bucura ca Massa sa ramana la Ferrari. E cuminte, unde-l pui acolo sta (a se citi "termina cursa"), nu se vede, nu iasa in evidenta...
    Sper deci ca stirea asta sa ramana doar la stadiul de zvon (cum si cred de fapt ca va fi).
    Om vedea...
    5 2
  • Hulkenberg
    Hulk nu poate deveni un alt Hamilton pentru simplu fapt ca nu are un "tatuc" de talia lui Ron. Eu astept sa-l vad pe Hamilton la o alta echipa, sa vad cine o sa-i mai inghita iesirile in decor, indisciplina si malitiozitatile de pe pista.Hulkenberg are, spre deosebire de Hamilton, alt ascendent cultural.
    6 6
  • diesel...
    ...cred ca exagerezi.
    Nu tin neaparat sa te contrazic, dar cred sincer ca, pe langa antipatia ce o ai ptr Lewis (similara probabil cu a mea pt Alonso), nu poti avea argumente clare si concrete la ce spui - doar si ptr faptul ca.... nu stii nimic de Hulkenberg.
    Corect?
    5 3
  • Schimbarea lui Massa
    Momenta este doar un zvon. Practic Massa este unul dintre cei care a dat tot ceea ce a putut da (oricat a insemnat asta). Oricum un pole nu confirma ca esti revelatia sezonului.
    3 1
  • marianescu
    E parerea ta.Despre Hulkenberg stiu insa cu ceva mai mult decat banuiesti tu.
    1 4
  • diesel
    Nu m-ai convins, sorry!
    5 1
  • ctlnmihai
    Ferrari
    Ce atâta discuţii ...atât timp cât e Alonso acolo Hulkenberg sau orice alt pilot va fi defavorizat în comparaţie cu Alonso.. asta e politica Ferrari..Se ataşează de un pilot vezi Schumacher,Alonso acum şi ceilalţi nu trebuie decât să-i slujească.. Singura perioadă în care a fost egalitate între piloţi a fost 2007-2008 când era cuplul Kimi-Massa..Oricum prevăd la anul un duel fratricid între Alonso şi Massa..asta dacă şi monopostul îi ajută..eu sper că nu
    4 4
  • ctlnmihai
    tătucul lui Hamilton
    tătucul lui hamilton nu a procedat ca tătucul lui alonso,care l-a îndemnat pe bietul Piquet să intre în parapet ca protejatul acestuia să câştige şi el o cursă
    8 1
  • marianescu
    N-am avut nici cea mai mica intentia de a te convinge.Pot sa-i inteleg pe cei care gandesc altfel.
    2 3
  • Schumy fan 4 ever
    Cea mai realista situatie:
    Il vor lua pe Hulkenberg ca pilot de rezerva pe 2011.
    Massa va fi obligat sa aiba rezultate in 2011, iar daca nu se va ridica la nivelul echipei, vor face rocada pe 2012.
    Un contract de F1 este foarte bine gandit, astfel incat fiecare parte sa isi acopere interesele si este foarte greu de reziliat.
    In fine, cred ca Alonso ar avea nevoie de putina competitie la Ferrari.
    Cert este ca Hulkenberg este peste Massa, la fel si Alonso.
    5 2
  • mobius
    renumele obliga
    Ferrari va trebui sa faca ceva urgent (din 2007 nu au mai castigat nimic), pentru readucerea echipei in situatia de a castiga si nu numai de a lupta pentru titluri. Au un pilot foarte bun, dar le mai trebuie unul si in situatia data poate varianta cu Hulkenberg pilot de rezerva sa fie o solutie. Problema cea mai mare o au insa la conducerea echipei si eu cred ca anul acesta va trebui investit pentru aducerea unor oameni capabili de performante adevarate.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru