Presă: McLaren l-ar putea înlocui pe Lowe cu James Allison de la Lotus

de Daniel Popescu
Joi, 24.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren l-ar putea recruta pe James Allison de la Lotus în cazul în care Paddy Lowe va pleca la Mercedes, potrivit presei internaţionale.

McLaren a început pregătirile pentru acoperirea eventualului gol pe care ar urma să-l lase directorul de inginerie Paddy Lowe în cazul în care acesta va accepta oferta primită recent din partea celor de la Mercedes.

Potrivit presei internaţionale, James Allison, directorul echipei Lotus, este primul pe plista de achiziţii a echipei britanice, în special datorită progreselor înregistrate în sezonul precedent.

Allison ar putea fi tentat să plece la McLaren în special datorită stabilităţii financiare, în contextul în care Gerard Lopez, proprietarul Lotus, a admis recent că a intenţionat să vândă o parte din echipă.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, există speculaţii că zvonurile despre interesul manifestat de McLaren pentru Allison sunt fabricate cu scopul de a destabiliza echipa de la Enstone.

Chiar dacă nu este la fel de cunoscut precum Ross Brawn sau Adrian Newey, Allison este unul dintre veteranii Formulei 1.

Britanicul a debutat chiar la echipa de la Enstone în 1991 şi a devenit şeful departamentului de aerodinamică în 1997, înainte de a pleca la Ferrari în 2000. A revenit la Renault în 2005 chiar înainte ca echipa să câştige două titluri mondiale consecutive cu Fernando Alonso, iar în prezent este directorul tehnic al team-ului.

Via Joe Saward, GrandPrix

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru