Presă: Mercedes a ajuns la un acord pentru semnarea Acordului Concorde

de Daniel Popescu
Duminica, 23.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a ajuns la o înţelegere cu Bernie Ecclestone pentru semnarea noului Acord Concorde care va garanta prezenţa germanilor în Formula 1 până în 2020.

În mijlocul speculaţiilor că vrea să-l angajeze pe Lewis Hamilton pentru sezonul 2013, Mercedes s-a aflat în centrul atenţiei şi din cauza faptului că este singura echipă tradiţională care nu a semnat încă noul Acord Concorde.

Constructorul german a fost nemulţumit de faptul că nu a fost inclus în schema de bonusuri financiare acordate de Ecclestone alături de rivalii de la Ferrari, Red Bull Racing şi McLaren sub pretextul că este o echipă apărută în Marele Circ abia în 2010.

Urmareste Automarket
Negocierile cu Ecclestone au fost de lungă durată, însă presa internaţională a relatat în Singapore că acestea au ajuns în cele din urmă la un final pozitiv.
Astfel, potrivit unor informaţii neoficiale, Mercedes a ajuns la un acord final cu Ecclestone pentru semnarea noului Acord Concorde, care va fi valabil în perioada 2013-2020. Un anunţ oficial pe marginea acestui subiect este aşteptat în următoarele săptămâni.

Via The F1 Times

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru