Presă: Rosberg vrea să negocieze cu Ferrari pentru 2013

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 08.10.2011
Nico Rosberg amână prelungirea contractului cu Mercedes în speranţa că va negocia cu Ferrari pentru sezonul 2013, potrivit presei spaniole.

Presa germană a relatat în vara acestui an că Nico Rosberg este foarte aproape să-şi prelungească contractul cu Mercedes GP până la finalul sezonului 2016, însă informaţiile nu s-au concretizat oficial.

Publicaţia spaniolă Marca susţine că motivul este o schimbare de strategie din partea pilotului german, al cărui contract urmează să expire la finalul anului viitor.

Potrivit sursei citate, Rosberg este interesat să negocieze un contract cu Ferrari pentru sezonul 2013, anul în care Scuderia va avea un loc disponibil dacă nu-i va prelungi înţelegerea actuală lui Felipe Massa. "Marca a aflat că Rosberg vrea să aştepte reînnoirea contractului său cu Mercedes pentru a-şi încerca norocul şi a negocia cu Ferrari anul viitor", precizează sursa citată.

Între timp, oficialii echipei Mercedes încearcă să-l determine pe Rosberg să semneze un nou contract, mai ales că echipa l-ar putea pierde în 2013 pe Michael Schumacher, în cazul în care germanul se va retrage din Formula 1.

Via | GMM

Comentarii (13)

  • Sa se duca...
    ...linistit,oricum nu inteleg de ce Mercedes mai vrea sa-i prelungeasca contractul,probabil ca e neamt,altfel chiar nu inteleg!Mare pilot ce il fac unii...pentru mine (si realitatea si cursele au dovedit-o) nu este decat un pilot de pluton,un pilot secund,nimic de geniu.
    7 15
  • lev
    Un pilot de pluton care are de cele mai multe ori rezultate mai bune decat unul cu 7 titluri mondiale:)
    15 13
  • Exact:)) Mi se pare bun,poate mai bun decat Perez de exemplu care este un alt posibil pilot la Ferrari in viitor.Lui Rosberg mi se pare ca ii trebuie o masina mai buna decat cea actuala ca sa poata oferi rezultate.Astfel,e oarecum intelept sa amane negocierea unui nou contract..
    10 0
  • mda...
    unu cu 7 titluri mondiale care s-a retras cativa ani din formula 1 si are o anumita varsta. Nu ii neg valoarea lui Rosberg, dar nu il poti compara pe el cu Schumacher de atunci...e diferenta mare...
    4 1
  • Rezultatele...
    ...lui Rosberg le comparati cu ale lui Schumi care are 42 de ani si a stat 3 ani pe tusa?!Si,cu toate astea,a cam inceput sa-l bata in ultimul timp daca ne uitam mai bine,iar la anul mai mult ca sigur il va bate!Eu pot face pariu daca ar avea o masina buna si identica,Schumi l-ar bate.La fel cum sunt sigur ca daca Schumi ar fi fost la RBR lua titlul poate mai usor decat Vettel si avans mai mare.
    8 10
  • @lev
    Schumacher a inceput sa-si intre in mana...nu m-ar surprinde sa-l vad pe podium in ultimele 5 curse ramase
    11 4
  • ayrton4ever
    rosberg e mult peste schumacher
    si-a intrat in mana?...am vazut cum si-a intrat in mana cu Perez cursa trecuta...si la Monza ...atat l-ati laudat pentru duelul sau cu Hamilton...Button l-a jigodit in 2 viraje....plus ca in majoritatea curselor Rosberg l-a surclasat clar...atat in calificari cat si in cursa....voi la ce F1 va uitati?
    1 5
  • @lev
    "Eu pot face pariu daca ar avea o masina buna si identica,Schumi l-ar bate"-vrei sa zici ca Mercedes folosesc aceeasi strategie ca cei de la Red Bull iar Schumacher este pilotul numarul 2 in echipa?
    7 1
  • @Mavrick
    nu,vreau sa spun ca Mercedesul nu e o masina buna!
    4 4
  • @Davidenko
    Intr-adevar,si-a intrat in mana,dar din pacate nu cred ca o sa prinda un podium decat intr-un concurs de imprejurari poate.Altfel,masina nu i-o permite si nici circuitele ramase nu sunt de natura a avantaja Mercedesul,poate,poate Brazilia.
    4 4
  • Daniel
    Schumacher vs Rosberg?
    Cand vreodata o sa existe semnul egal intre cei doi? Numai un privitor superficial, care nu tine cont de detalii poate face o asemenea comparatie. Sincer acum.
    Anul trebut, Rosberg a terminat cu mai multe puncte decat Schumacher. Asa si? Se intreaba vreunul care il ridica in slavi pe Rosberg de ce?
    Oare:
    - regulamentul nou (fara teste)
    -anii de pauza (3 ani)
    -noile masini (formula 1 evolueaza de la an la an, anul trecut F duct, anul asta aripa mobila, 2009 - difuzor dublu, urmatorul interzis, etc)
    -noile anvelope
    -masina ca si concept, complet noua si nepropice stilului de pilotaj al lui Schumacher
    -din nou masina ca si sasiu, modificata la jumatatea anului trecut
    CONTINUITATEA in formula 1 ii da un avantaj aluia care a fost martor si a experimentat fiecare evolutie, deci lui Rosberg.
    Este firesc sa se fi clasat in fata si apoi, mai sunt si cateva ghinioane, cateva acrosaje...
    Daca revenim la anul curent, si privim timpii din cursa, Schumacher l+a daramat pe Rosberg. Cu tot avantul lui de pionier, umflat d elume si de presa. Mai sunt cateva curse pana la final si pariez cu oricine ca nu termina Rosberg in fata lui Schumacher. Nicio sansa.
    Acum Schumacher are nevoie de o masina, oamenii potriviti sunt acolo... toto ce ii trebuie este masina. Restul e can can.
    Auzi, fanii Rosberg vorbesc. Mai copii, aveti timpii pe fiecare tur d epista, aveti telemtrie si voi, accesati site+uri si uitati-va la timpi si apoi vorbiti.
    Rosberg e bun dar e la fel d ebun ca Weber. Iar Weber nu va fi niciodata nici Schumacher si nici Vetel si nici Alonso.
    2 1
  • @lev-procedezi precum astia ai nostrii de la putere :))
    ...care dupa fiecare esec al lor cauta mii si mii de scuze pe care le anunta pe diverse posturi tv iar cand observa ca din cauza scuzelor folosite de ei se fac si mai de...o iau pe aratura negand ca au afirmat asa ceva sau ca ar fi avut intentia sa zica altceva :)) Omule, ai scris ca "...daca ar avea o masina buna si IDENTICA,Schumi l-ar bate"(pe Rosberg).- sunt convins ca ai folosit afirmatia asta mai mult pe post de scuza ca Schumacher e invins si anul asta de Rosberg, se si observa: vazand ca din afirmatia ta se ajungea la o concluzie iarasi neplacuta tie, deci nici de data asta nu ti-a picat fisa, ai luat-o pe aratura zicandu-mi ca ai vrut sa spui doar ca "...Mercedesul nu e o masina buna".
    4 1
  • Rosberg vs Schumacher
    "Un pilot de pluton care are de cele mai multe ori rezultate mai bune decat unul cu 7 titluri mondiale:)"
    Cred ca-i devreme inca sa-i compari MSC a lipsit trei ani, cu toti stim ce inseamna asta in F1, are virsta, a avut un accident inainte de asta etc, dar cel mai important este ca Ferrari nu are nevoie de un "campion" deja il are , ea (Ferrari) are nevoie de un ajutor.
    Atita timp cit Alonso e acolo nu cred ca e mare fapta sa pilotezi Ferrari
    :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru