Presă: Schumacher a decis să rămână în F1 şi în 2013!

de Daniel Popescu
Vineri, 20.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a decis să-şi prelungească contractul cu Mercedes pentru 2013, însă noua înţelegere va fi confirmată doar în luna octombrie, potrivit publicaţiei Autosport.

Esential 1 podium a obtinut Schumacher de la revenirea in Formula 1 in 2010
23 de puncte a castigat Schumacher in primele noua curse ale sezonului
Michael Schumacher este pe punctul de a-şi prelungi cea de-a doua parte a carierei pentru cel puţin încă un sezon, după ce publicaţia britanică Autosport a dezvăluit în ultimul număr că septuplul campion mondial a decis să-şi prelungească contractul cu Mercedes.

Informaţia a mai fost vehiculată şi în ultimele luni, însă de data aceasta vine din partea uneia dintre cele mai prestigioase publicaţii de specialitate. Totuşi, sursa citată afirmă că noua înţelegere ar putea fi confirmată abia în luna octombrie, întrucât niciuna dintre cele două părţi nu vrea să se grăbească să-şi pună semnătura pe contract.

De altfel, această informaţie a fost publicată înainte ca Schumacher să declare la Hockenheim că va mai dura trei luni până când va confirma oficial planurile pentru anul viitor.

"Ei bine, puteţi să mă tot întrebaţi despre anul viitor, dar s-ar putea ca întrebările să primească un răspuns abia în octombrie", a declarat el la conferinţa de presă.

Oficialii echipei Mercedes au insistat în ultima perioadă că decizia îi aparţine integral lui Schumacher, existând speculaţii că germanul are o opţiune de prelungire unilaterală a contractului pentru încă un an.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • Bogdan
    Stirea asta nu inseamna nimic. E pe baza de barfe.
    Dar mi-ar placea sa fie adevarata.
    11 0
  • ionut_pust
    F1 are nevoie de un astfel de pilot. Si noi la fel.
    Victorii, Schumy !!!!!!!!!!!!!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru