Presă: Schumacher şi-a prelungit contractul cu Mercedes GP pentru 2013

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.11.2011
Michael Schumacher şi-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu Mercedes GP scadent în 2012, potrivit presei germane.

Publicaţia germană Sport Bild susţine în ediţia de miercuri că Michael Schumacher îşi va prelungi revenirea în Formula 1 după ce a semnat un nou contract cu Mercedes GP valabil pentru sezonul 2013.

Actuala înţelegere a germanului cu echipa urmează să expire la finalul sezonului 2012, în condiţiile în care oficialii Mercedes GP au insistat în ultima perioadă că doresc să-l convingă pe septuplul campion mondial să rămână peste termenul de trei ani stabilit iniţial.

Chiar dacă Schumacher a admis într-un interviu recent că vrea să rămână pe termen lung la Mercedes, informaţiile publicate de Sport Bild trebuie privite cu precauţie, în condiţiile în care pilotul german a insistat că va lua o decizie în privinţa sezonului 2013 numai în funcţie de rezultatele pe care le va obţine anul viitor.

"Am demonstrat că în ritm de cursă pot fi mai rapid decât coechipierul meu Nico Rosberg. În ansamblu, suntem pe drumul cel bun.  Este puţin probabil ca în 2012 să fim în poziţia de a lupta pentru titlu, pentru că în primul rând trebuie să construim fundaţia pe care să o utilizăm în 2013", a declarat recent Schumacher.

În cazul în care informaţiile sunt reale, Mercedes GP trebuie să-l mai convingă pe Nico Rosberg să semneze prelungirea contractului scadent de asemenea în 2012.

Mercedes GP nu a comentat informaţiile publicate de Sport Bild.

Via | GMM

Comentarii (9)

  • bravo
    o veste buna pentru pasionatii formulei1.fara schumi e cam plictisitor.
    24 3
  • mariusbv
    super tare
    yes.......din cauza lui mai privesc cursele de F1,daca paraseste cursa parasesc si eu televizorul,pentru mine Formula 1 ca telespectator a incepul cu Schumi si se va termina odata cu retragerea lui.
    19 2
  • daca s-ar intoarce si ralf
    6 5
  • Bogdan
    Hm ...
    Sunt unul dintre cei care isi doresc asta, dar parca mi se pare prematura manevra. Dar as fi extrem de fericit daca stirea s-ar dovedi adevarata.
    16 1
  • SCHUMY
    Sincer sper sa fie adevarat
    6 1
  • 2013
    poate fii anul in care va devenii din nou campion pentu a opta oara.sau poate si 2012 la fel.scot ei un as din maneca
    6 1
  • x-zone
    schumi = melcul tarator
    mai bine si-ar spala proteza singur la baie decat sa-l vada toata lumea cum se taraste ca un melc pe pista incurcandu-i si punandu-le viata in pericol la ceilalti, un sofer anost ce a ajuns campion prin prisma echipei ferrari si a ordinelor de echipa, numai de cate ori a fost oprit barrichello de echipa sa castige mizeria de schumacher, acum se vede adevarata lui valoare, foarte bine face ca ramane sa i se vada in continuare neperformanta.
    1 17
  • commenturi
    Pe acest site commenturile unora sunt exact la nivelul motorsportului din Romania. Felicitari celor care exprimandu-si parerea, reusesc sa pastreze un minim de decenta.
    9 0
  • mariusbv
    eroare...
    si totusi se pare ca este o stire eronata dezmintita de schumi,pacat,...chiar daca regret ca nu a facut-o totusi ii dau dreptate,mai bine asteapta sa vada masina pe 2012,daca e tot "tomberon" mai bine renunta mai ales ca-n lipsa testelor nu poate construi ceva ca la Ferrari...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru