Presa: Schumacher va castiga 22 de milioane de euro la Mercedes

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 14.12.2009
Presa britanica sustine ca Michael Schumacher va avea un salariu de 22 de milioane de euro la Mercedes GP, desi intial se vehiculau sume de cel mult 7 milioane de euro.

Speculatiile legate de revenirea lui Michael Schumacher in Formula 1 sunt intensificate luni de presa britanica, dupa ce mai multe publicatii germane au dezvaluit in weekend ca septuplul campion mondial a ajuns la un acord verbal cu Mercedes GP.

Astfel, publicatia Daily Mail avanseaza ipoteza potrivit careia germanul va avea un salariu de 22 de milioane de euro la Mercedes GP pentru sezonul 2010, insa nu specifica si sursa informatiilor.

Anterior, presa germana vehicula ca Mercedes il va plati pe Schumacher cu sume cuprinse intre 3,5 si 7 milioane de euro pentru serviciile sale de anul viitor. In cazul in care aceste zvonuri se vor adeveri, Schumacher ar putea deveni cel mai bine platit pilot din Formula 1 in 2010, statut de care s-a bucurat si in perioada de glorie pe care a avut la Ferrari la inceputul anilor 2000.

Anterior, s-a vehiculat intens ca Schumacher a ajuns la un acord verbal cu Ferrari pentru a ramane consultantul italienilor pentru divizia de masini de strada in perioada 2010-2012.

Cu toate acestea, germanul poate semna cu Mercedes GP intrucat nu a semnat inca niciun contract scris cu Ferrari.

Septuplul campion mondial a participat in acest weekend la o cursa de karting in Karpen, orasul sau natal, insa a refuzat sa comenteze speculatiile privind revenirea sa in F1. "Imi pare rau, dar nu vreau sa spun nimic. Sunt aici doar pentru karturi si vreau sa ma distrez", a declarat germanul pentru reporterii prezenti la eveniment.

Presa internationala speculeaza ca un anunt oficial privind revenirea lui Schumacher in Formula 1 ar putea fi facut chiar in cursul acestei saptamani, desi oficialii germanilor nu au exclus posibilitatea de a nominaliza coechipierul lui Nico Rosberg la inceputul anului viitor.

Via | Daily Mail

Comentarii (1)

  • :)
    Vrajeala =))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru