Presă: Sutil l-ar putea înlocui pe Schumacher la Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.09.2010
Michael Schumacher intenţionează să se retragă din Formula 1 şi ar putea fi înlocuit la Mercedes GP de Adrian Sutil, potrivit unor informaţii din presă internaţională.

Michael Schumacher a semnat un contract pe trei sezoane cu Mercedes GP la sfârşitul anului trecut, considerând că va avea nevoie de mai mult de un an pentru a reveni în lupta pentru victorii.

Previziunile sale s-au dovedit a fi corecte, septuplul campion mondial câştigând doar 46 de puncte în acest sezon, parţial din cauza performantelor mediocre ale monopostului W01. Totuşi, germanul a fost surclasat şi de coechipierul sau Nico Rosberg, care a totalizat nu mai puţin de 112 de puncte.

Potrivit unor informaţii din presa internaţională citate de jurnalistul Joe Saward, rezultatele modeste îl determină pe Schumacher să-şi reconsidere poziţia pentru anul viitor, luând în calcul inclusiv posibilitatea de a se retrage. Deşi nu sunt recente, speculaţiile sunt întărite acum de faptul că Mercedes GP şi-ar fi manifestat interesul pentru Adrian Sutil, care este în ultimul an de contract cu Force India.

Mutarea ar fi una logică pentru Mercedes GP, întrucât niciun alt pilot de top nu mai este liber de contract pentru 2011, iar Sutil are naţionalitate germană.

În plus, Mercedes GP ar profita de această oportunitate pentru că unul dintre piloţii pe care îi protejează, Paul di Resta, să devină titular la Force India.

Via | Joe Saward

Comentarii (23)

  • MSH
    Aberatii .....
    10 3
  • Diesel
    ..de top
    Raikkonen? El nu e de top?Aaa, n-are nationalitatea..
    17 2
  • Ivanoff
    "Presa"
    Spui "Presa"...
    apoi tragi apa!
    Stiti ce ar fi "frumos" acum?
    Tot "presa" sa vina cu o alta stire cum ca "Oficial!!!-Schumy ar continua cf contractului la MGP" nu de alta dar macar una din stiri sa fie adevarata... :))
    10 2
  • Andrei V
    Schumacher
    prosti... Schumacher este un luptator si un invingator. Va dovedi sesonul urmator cine este de fapt MICHAEL SCHUMACHER
    10 9
  • O echipa care viseaza la titlul mondial... Cu siguranta nu l-ar transfera pe Sutil. Continua si la anu' Michael, are sanse mari sa-si termine contractul de 3 ani... Iar apoi cred ca MercedesGP va da lovitura si il va transfera pe Vettel, dupa retragerea regelui Formulei 1.
    17 3
  • salutare
    nu-i nici un rege Schumacher,ci un biet valet,altfel ar fi fost in lupta pentru titlul mondial!!!!!
    sunt presiuni mari din partea sponsorilor,care vad ca nu le-a iesit cu Schumacher si incearca sa mizeze pe alta tanara speranta!!!La Schumacher nu-i mai poti spune la 41 de ani"tanara speranta"!:))
    5 11
  • @mad79
    Poate pe circuit nu mai poate face nimic la anii astia, dar in echipa Mercedes cu siguranta face ceva de mare valoare...ceva ce "ala mic" nu poate face caci ii lipsesc anii de experienta ;)
    Atentie fani Schumacher! Am scris ca "poate" dar nu am garantat ca nu va mai face nimic...va atentionez ca sa nu va suparati pe mine.
    14 0
  • Schumy fan 4 ever
    ma intreb cati ati vazut revenirele altor mari campione normal sa ia timp s aisi intre in forma si e normal sa faca asta cu o masin a capabila. Mercedes GP i-a pus la dispozitie o masina dezvoltata de melcul de Button care nici nu e extraordinara si nici nu i se potriveste. inainte sa aruncati cu pietre in el va recomand sa va documentati bine inainte, altfel arunc eu cu pietre in voi... :p
    5 7
  • Schumy fan 4 ever
    Ah, cat despre articol, mi se pare penibil! Daca pleaca la finalul sezonului unde se duce? acasa? uitati ca nu a rezistat nici in acesti 3ani de pauza sa stea departe de pista... omul are cursele in sange, asta este el. cunoasteti un pilot adevarat caruia sa-i fie frica de faptul ca o sa "crape" pe pista?
    7 5
  • Kestor
    @ala cu pietrele
    Mai redu din turatie amice, ca nu da nimeni cu pietre aici. Ne spunem opinia. Tu maturizeaza-te si invata sa-i respecti pe cei langa care postezi!
    7 5
  • Nu mai trebuia sa revina in competitie.Toata lumea asteapta de la el performante iar el se face de ras.E din ce in ce mai penibil.Trebuia sa stea acasa,are 7 titluri ce i mai trebuie.
    Si Lance Armstrong a revenit in Turul Frantei dupa cativa ani de pauza si a luat bataie de la mai tinerii sai rivali.Nu cred ca Schumacher va mai reveni in lupta pentru titlu niciodata.Epoca lui a trecut,si trebuie ca toata lumea sa se impace cu asta.
    3 5
  • Schuey
    Mai vedem...
    6 1
  • daca se retrage= epic fail!!!!
    6 0
  • Articol Aberant
    Articol Aberant
    Dintre toate tampeniile de articole de pe net... mai aberant ca asta nu erau? Eventual erau luate toate cele mai putin aberante si a ramas la voi mama tuturor aberatiilor.

    Schumacher nu se retrage, dar nici evolutiile din trecut nu vor mai fi. Un lucru e cert. A fost campion modial de 7 ori. Nu o facea daca era un ratat care la primul hop sa zica stop, cum probabil ar face toti ratatii astia amarati cu condei din presa care au nesimtirea sa-l spurce acum dupa ce-l pupau in diferite locuri acum cativa ani pentru un interviu in exclusivitate.
    5 2
  • Schumacher
    Eu daca as fi in locul lui as fi mandru de existenta unor asemenea articole....de ce? In ziua de azi oricine e de mare valoare e atacat din toate unghiurile si de aproape toti din jurul lui. :)) Cum raspunde Schumacher la astfel de atacuri? Cu zambetul pe buze alaturi de reporteri si cameramani...Va garantez ca si gestul asta al lui este un atac dur asupra dusmanilor dar mai simplu.
    5 0
  • 3+4=7
    .... nimai prostii scriu unii pe aici, dar mai bine ar calcula titlurile lui SENNA si PROST si o sa le dea CIFRA 7 si apoi sa vorbeasca despre Schumacher. Cum poti sa critici un pilot care are in palmares 7 TITLURI?????
    5 1
  • Schumy fan 4 ever
    @iulianimi lasa-i sa spumege cei care nu se asteptau la o revenire a regelui.
    urmatorii ani vom vedea un alt Schumacher, la fel de viclean in depasiri, experimentat, dar mai calculat. Formulei1 i-a fost dor de el si lui Schumacher de Formula1.
    2 1
  • Schumacher sau Sutil ?
    daca tot pleaca sa vina altcineva. Sutil e mai slab decat Schumacher actual.
    3 0
  • tech-nick
    Buna idee...
    ...era timpul!
    1 4
  • Schumy fan 4 ever
    @tech-nick
    sa taci...
    3 2
  • @michael_schumacher
    Nu te purta ca un copil ca rad fanii adversarilor de tine...
    4 3
  • @michael_schumacher
    Mai rau spumegi tu acum prin mesajul ala "sa taci..." ;)
    4 3
  • REZULTATE MODESTE
    Multi dintre voi faceti niste afirmatii negative despre Schumi si rezultatele mai slabe obtinute fata de ROSBERG, dar sa pilotezi 11 ani la FERRARI si apoi sa treci la alta masina total diferita si dupa 3 ani, era ceva de asteptat. Va mai aduceti aminte anul trecut de Fisichela sau de celalalt pilot de teste de la Ferrari ce rezultate catastrofale obtineau cu un monopost FERRARI fata de KIMI?????? decat sa postati niste aiureli de dragul de a posta si voi ceva, mai bine deloc. IMI VINE FOARTE, FOARTE GREU SA-L VAD PE MICHAEL SCHUMACHER OBTINAND ASA REZULTATE SLABE, DAR POATE LA ANUL VA IESI SOARELE SI PE STRADA MEA.... BAFTA TUTUROR SI NU MAI FITI ASA RAUTACIOSI, hai sa asteptam sezonul urmator......... ok!!!!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru