Presă: Sutil va concura pentru Force India în 2013

de Daniel Popescu
Miercuri, 27.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Presa germana susţine că Adrian Sutil a semnat cu Force India pentru sezonul 2013 şi că un anunţ oficial va fi făcut miercuri. Managerul germanului a negat însă informaţiile.

Publicaţia germană Bild susţine în ediţia de miercuri că Force India a ales în cele din urmă coechipierul lui Paul di Resta pentru sezonul 2013.

Sursa citată afirmă că Adrian Sutil a semnat un contract cu echipa aflată în coproprietatea lui Vijay Mallya şi că un anunţ oficial pe acest subiect va fi făcut în cursul zilei de miercuri.

"Sutil a fost marţi în simulatorul McLaren, iar joi va fi în acţiune în ultimul test de la Barcelona. În 17 martie va concura pentru prima oară într-un Grand Prix după Brazilia 2011", precizează Bild referindu-se la Marele Premiu al Australiei.

Urmareste Automarket
Manfred Zimmermann, managerul pilotului german, afirma însă că Force India nu a luat încă nicio decizie în privinţa lniei de piloţi pentru 2013.
"Nimic nu a fost încă finalizat. Încă sperăm şi aşteptăm o confirmare", a declarat el pentru agenţia de presă SID.

Via Bild, Motorsport, L'Equipe

Comentarii (2)

  • Ii doresc mult succes la FI, si ma bucur ptr el.
    4 3
  • Imi cer scuze, sper ca acest subiect sa fie oficial.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru